Besplatna dvodnevna radionica: Idea generation lab

NOVOSTI
13.9.2018. 8:34:42

Besplatna dvodnevna radionica: Idea generation lab
"Idea generation lab" je dvodnevna radionica kreiranja, testiranja i prototipiranja poslovnih ideja tijekom koje će se predstaviti individualne i grupne tehnike generiranja ideja na konkretnim problemima.

Polaznici će imati priliku čuti o dostupnim izvorima poslovnih ideja, različitim pristupima u razvoju poslovnih ideja te oblicima zaštite rezultata razvijenih ideja.

Radionica je namijenjena onima koji bi htjeli pokrenuti posao, a nemaju poslovnu ideju kao i predstavnicima poduzeća do pet godina starosti koji razmatraju opcije promjene ili nadopune asortimana robe ili aktivnosti.

Sudjelovanje na radionici omogućit će vam da razvijete svoju ideju i, ukoliko se odlučite prijaviti, postanete sudionikom programa CERIecon Playpark Rijeka.

U Hrvatskoj CERIecon projekt zajedno provode Grad Rijeka – Odjel za poduzetništvo i STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci.

Saznajte više o projektu CERIecon, pratite i na CERIecon Playpark Rijeka Facebook stranici.
 
Datum i vrijeme održavanja: 26. i 27. rujna u 9:00 h
Mjesto održavanja: STEP RI znanstveno-tehnologijski park – učionica na prvom katu, Radmile Matajčić 10, Rijeka
Trajanje: od 9:00 do 13:00 h

Sadržaj:

Prvi dan, srijeda, 26.rujna
  • Ideja, izum, inovacija
  • Definiranje potreba i rješenja
  • Istraživanje tržišta
  • Tehnike generiranja ideja (primjena odabranih tehnika na: dummy model, stvarni industrijski problem, stvarni društveni problem
Drugi dan, četvrtak, 27.rujna
  • Testiranje ideja
  • Brzo prototipiranje
  • Kreiranje poslovnog modela
  • Prezentiranje projektne ideje

Predavač

Mr. sc. Neven Tamarut, mag. oec., MBA, poslovni je savjetnik i predavač te mentor korisnicima u programima inkubacije.
Kao direktor za razvoj poslovanja u Step Ri znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci odgovoran je za razvoj i unapređenje inkubacijskih programa u kojima, među ostalim, savjetuje  u vezi razvoja inovacija, strategije zaštite intelektualnog vlasništva, poslovnog planiranja, pregovaranja te prezentiranja projekta investitorima radi financiranja.

Rok za prijavu: 24. rujna do 12h ili do popunjavanja mjesta

Kotizacija: NE PLAĆA SE (financirano iz projekta CERIecon)
 
Prijavite se na edukaciju putem poveznice. 
 
(l:step.uniri.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se