TRAŽIŠ? NAĐI.

Besplatna dvodnevna HACCP radionica

BIZZDOGAĐANJA
19.6.2019. 9:48:03

Besplatna dvodnevna HACCP radionica
Odjel za upravljanje kvalitetom Hrvatske gospodarske komore, kao dio Programa pomoći subjektima u poslovanju s hranom, organizira besplatnu dvodnevnu HACCP radionicu koja će se održati 27. i 28. lipnja, od 10 do 16 sati, u Hrvatskoj gospodarskoj komori, na adresi Rooseveltov trg 2 u Zagrebu.

Na radionici će sudionicima biti predstavljeni zakonodavni uvjeti u području sigurnosti hrane i objašnjene obveze subjekata u poslovanju s hranom. U praktičnom će dijelu sudionici biti upoznati s načinima udovoljavanja zakonodavnim uvjetima te primjerima iz prakse radi izrade ili kontrole usklađenosti vlastitih sustava upravljanja sigurnošću hrane temeljenih na HACCP načelima.

HACCP radionica je besplatna, a namijenjena je svim subjektima u poslovanju s hranom, voditeljima i članovima HACCP tima, koji u praksi uspostavljaju, provode i održavaju sustav sigurnosti hrane kao zakonodavnu obvezu povezanu s odredbama Zakona o hrani te svima zainteresiranima koji na bilo koji način sudjeluju u provedbi toga zakonodavnog okvira u proizvodnji, preradi ili distribuciji hrane u prehrambenom lancu.

Radit će se u manjim skupinama pa će, prema potrebi, nakon popunjenja ovih skupina svi prijavljeni biti obaviješteni o datumu održavanja sljedeće HACCP radionice.

Voditeljica HACCP radionice jest Nevenka Gašparac.

Sve informacije možete dobiti u Odjelu za upravljanje kvalitetom na broj telefona 01 4561 551.

 
(l:hgk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se