TRAŽIŠ? NAĐI.

Besplatna dvodnevna HACCP radionica za voditelje tima

BIZZDOGAĐANJA
9.10.2019. 9:17:45

Besplatna dvodnevna HACCP radionica za voditelje tima
Odjel za upravljanje kvalitetom Hrvatske gospodarske komore kao dio Programa pomoći subjektima u poslovanju s hranom organizira besplatnu dvodnevnu HACCP radionicu koja će se održavati 25. i 26. studenoga od 10 do 16 sati u Hrvatskoj gospodarskoj komori, na adresi Rooseveltov trg 2 u Zagrebu.

Na radionici će sudionicima biti predstavljeni zakonodavni uvjeti u području sigurnosti hrane i objašnjene obveze subjekata u poslovanju s hranom. U praktičnom će dijelu sudionici biti upoznati s načinima udovoljavanja zakonodavnim uvjetima te primjerima iz prakse radi izrade ili kontrole usklađenosti vlastitih sustava upravljanja sigurnošću hrane temeljenih na HACCP načelima.

Radionica je besplatna, a namijenjena je svim subjektima u poslovanju s hranom, voditeljima i članovima HACCP tima koji u praksi uspostavljaju, provode i održavaju sustav sigurnosti hrane kao zakonodavnu obvezu povezanu s odredbama Zakona o hrani te svima zainteresiranima koji na bilo koji način sudjeluju u provedbi toga zakonodavnog okvira u proizvodnji, preradi ili distribuciji hrane u prehrambenom lancu.

Radit će se u manjim skupinama pa će, prema potrebi, nakon popunjenja svi prijavljeni biti obaviješteni o datumu održavanja sljedeće radionice.

Voditeljica radionice bit će Nevenka Gašparac, voditeljica Odjela za upravljanje kvalitetom HGK.

Sve informacije možete dobiti u Odjelu putem broja telefona 01/4561 551.

Prijaviti se možete online prijavnicom, a rok za prijave je otvoren do 22. studenoga.
 
(l:hgk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se