Besplatan seminar o financiranju EU projekata kreditnim programom HBOR

NOVOSTI
27.3.2019. 8:40:37

Besplatan seminar o financiranju EU projekata kreditnim programom HBOR
Koji su uvjeti natječaja u najavi 6.2.1. Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima i 6.4.1. Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima iz Programa ruralnog razvitka te koji su kreditni programi HBOR-a za financiranje EU projekata, bit će objašnjeno na besplatnoj radionici koju organizira Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Rijeka sa stručnjacima iz tvrtke KAM Consulting j.d.o.o.

Cilj je radionice upoznati sudionike s uvjetima natječaja kako bi istražili mogućnost sufinanciranja vlastite projektne ideje putem navedenih natječaja te kako bi im se pružio uvid o mogućnostima dobivanja financijske potpore koju nudi HBOR sadašnjim i potencijalnim korisnicima EU projekata.

Seminar će se održati u četvrtak, 04. travnja, od 10 do 14 sati, u Županijskoj komori Rijeka, na adresi Bulevar oslobođenja 23, u maloj dvorani na II. katu.

Osigurajte svoje mjesto već danas prijavom online obrascem najkasnije do 03. travnja u 16 sati.

Više informacija možete dobiti od Sare Fabijanić na telefon 051 209 164 ili e-adresu sfabijanic@hgk.hr.
 
(l:hgk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se