Besplatan seminar: Kako izraditi investicijsku studiju i poslovni plan

BIZZDOGAĐANJA
4.10.2018. 9:26:31

Besplatan seminar: Kako izraditi investicijsku studiju i poslovni plan
HGK organizira besplatan seminar o izradi investicijske studije s elementima poslovnog plana koji će se održati 24. listopada od 09:00 do 17:00 sati u Hrvatskoj gospodarskoj komori, Rooseveltov trg 2, Zagreb.

Što je investicijska studija i koja je njezina struktura te ključna pitanja za izradu i strukturu poslovnog plana teme su na koje će dati odgovor stručnjak iz tvrtke Deloitte d.o.o. Ozren Hudina.

Teme seminara:

  • što je investicijska studija, struktura investicijske studije prema preporučenom sadržaju investicijske studije HBOR-a s fokusom na ključne dijelove studije
  • što je poslovni plan, zbog koga se radi, ključna pitanja za izradu, struktura poslovnog plana, struktura poslovnog plana prema preporučenom sadržaju poslovnog plana HBOR-a – fokus na ključne dijelove plana
  • izrada financijskih projekcija u Excellu – jednostavni model

Kome je seminar namijenjen?

  • malim i srednjim poduzetnicima (kako početnicima tako i već iskusnim poslovnim ljudima)
  • menadžmentu i specijalistima
  • predstavnicima javne i lokalne samouprave, klastera i ostalih poslovnih udruženja,
  • poslovnim subjektima koji planiraju tražiti određeni oblik financiranja (ulagač, strateški partner, banka, EU sredstva, državne institucije).
Za sudjelovanje na seminaru potrebno je ispuniti online prijavnicu.

Prijave za sudjelovanje na seminaru o izradi investicijske studije s elementima poslovnog plana otvorene su do ponedjeljka, 22. listopada ili do popunjenja slobodnih mjesta.

Detaljne informacije o seminaru i program su dostupni OVDJE.
 
(l:hgk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se