Besplatan seminar: Financiranje inovacija kroz bespovratna sredstva EU

NOVOSTI
19.3.2019. 8:54:21

Besplatan seminar: Financiranje inovacija kroz bespovratna sredstva EU
STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci kao partner u Europskoj poduzetničkoj mreži (EEN) poziva sve zainteresirane da se prijave na Info dan –  Financiranje inovacija kroz bespovratna sredstva EU koji će se održati 26. ožujka u Step Ri (učionica na prvom katu).

Na info danu će Boris Golob, direktor Step Ri i evaluator programa SME instrument, podijeliti svoja iskustva ocjenjivanja prijava te polaznicima dati savjete i smjernice za pisanje prijave kako bi na najbolji način prezentirali svoj projekt razvoja i komercijalizacije inovacije.

SME instrument je namijenjen za financiranje visoko inovativnih tvrtki s velikim potencijalom rasta.

Marija Sitar, vlasnica tvrtke Calluro d.o.o. s bogatim iskustvom u osmišljavanju i pripremi projekata sufinanciranih sredstvima Europske unije, prezentirat će natječaj Inovacije u S3 područjima.

Natječaj je namijenjen financiranju malih i srednjih poduzeća čije su poslovne aktivnosti usmjerene na proizvodnju naprednih i inovativnih proizvoda i usluga visoke dodane vrijednosti.

Sadržaj:

  • 11:00 – 12:00    H2020 SME Instrument – Na što poduzetnici trebaju obratiti pažnju prilikom pisanja svojih prijava – Boris Golob
  • 12:00 – 12:15    Pitanja i odgovori
  • 12:15 – 13:15     Prezentacija natječaja "Inovacije u S3 područjima” – Marija Sitar – Calluro d.o.o.
  • 13:15 – 13:30     Pitanja i odgovori
  • 13:30 – 14:00    Networking caffe
Info dan je namijenjen malim i srednjim poduzećima.

Trajanje: od 11:00 do 14:00 h
Rok za prijavu: 25. ožujka do 12 h ili do popunjavanja mjesta
Kotizacija: NE PLAĆA SE (financirano iz projekta EEN)
 
 
(l:step.uniri.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se