5. Lean Spring Summit konferencija

BIZZDOGAĐANJA
15.5.2019. 9:26:00

5. Lean Spring Summit konferencija
Peta po redu Lean Spring Summit konferencija održat će se u hotelu Excelsior u Lovranu 04. i 05. lipnja 2019. godine

Glavna tema ove konferencije je najvažniji proizvod četvrte industrijske revolucije - pametna tvornica, koja ujedno predstavlja i novu generaciju proizvodnih poduzeća. Ta generacija podrazumijeva i povezivanje te umrežavanje postojeće proizvodne tehnologije s najnovijim IT tehnologijama koje omogućavaju prikupljanje velikog broja podataka, povezivanje, smanjenje troškova, kraće vrijeme proizvodnje i veću produktivnost. 

Cilj Lean Spring Summita jest potaknuti poduzeća svih veličina na pokretanje procesa lean i digitalne transformacije

Prvi dan konferencije predviđen je za predavanja za temu pametne tvornice, a očekuju vas i radionice za usvajanje digitalnih i lean vještina i znanja. Drugog dana konferencije održat će se prezentacija znanstvenih radova i njihova primjena u proizvodnim i uslužnim poduzećima. 

Organizatori eventa su Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje te Culmena d.o.o. 

Kotizacija

Redovna cijena za konferenciju iznosi 2690,00 kuna + PDV.
Za rane prijave i uplate do 21. svibnja cijena je 1990,00 kn + PDV. 
 

Prijava na konferenciju
 
(I:culmena.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se