TRAŽIŠ? NAĐI.

ARTEH

Naziv poslovnog subjekta:    ARTEH
  Trinajstići 98/3, Kastav 51215
Općina  Kastav
Županija  Primorsko-goranska
E-mail  Kontaktirajte nas
Kontakt osoba  Boris Butković
http://www.erijeka.info/prodaja-hidroizolacija-arteh/
  RADNO VRIJEME: PON - PET: 8:00 - 16:00
O NAMA

ARTEH - hidroizolacija i sanacija objekata

 
Dugogodišnje iskustvo tvrtke Arteh temelji se na pomno planiranoj i kvalitetnoj izvedbi svakog pojedinog projekta. Koji god nam problem predstavite, osmislit ćemo optimalno rješenje koje će biti učinkovito i dugotrajno. 
  
Bavimo se izradom profesionalnih rješenja za hidroizolacije. Sve izolacijske i sanacijske materijale biramo koristeći se najboljim modernim i dokazano uspješnim tehnološkim postupcima. 
 
U prodaji je velik izbor vrhunskih materijala za sustave hidroizolacije, sanacije, izolacije i konsolidacije svih dijelova vašeg objekta kao što su temelji, podrum, ravni krov, balkon, terasa, kupaonica ili bazen.
 
Svakom izvođaču radova nudimo individualno savjetovanje, a u prvoj fazi projekta pažljivo provjeravamo stanje objekta, za koje potom biramo idealno tehnološko rješenje i radne materijale. 
 
 
Za sve informacije pošaljite upit s opisom vašeg objekta za hidroizolaciju ili sanaciju. 
 
Prodaja materijala za hidroizolaciju, Rijeka
DJELATNOSTI

 • Hidroizolacija 
 • Zaštita i održavanje površina
 • Sanacija i konsolidacija
 • Tehnologija i njega betona
 • RAVANI KROV
 • HIDROIZOLACIJSKI PREMAZI
 • TOPLINSKA IZOLACIJA
 • ZELENI KROV
 • INDUSTRIJSKI PODOVI
 • SUSTAVNA HIDROIZOLACIJSKA RJESENJA
 • Bentonitna hidroizolacija
PROIZVODI I USLUGE

Ono što nudimo su provjereni i potpuni sustavi i materijali za građevinu, sanaciju i hidroizolacije. Kvaliteta proizvoda posebice je vidljiva kod hidroizolacije novih objekata, a naše usluge obuhvaćaju i predlaganje rješenja i materijala za postojeće objekte, bilo da se radi o radovima ispod ili iznad razine terena. Na jednom mjestu pronaći ćete hidroizolacijske i sanacijske materijale za profesionalnu izvedbu,među kojima su i renomirani proizvođači kao što je Schomburg. 
 

Hidroizolacija u niskogradnji i visokogradnji


Hidroizolacija je zapravo zaštita građevinskih objekata od štetnih utjecaja vode i vlage. Također, to je jedan od važnijih faktora koji utječu na dugotrajnost same građevine. Prema načinu primjene sustava hidroizolacije u graševini, ona se dijeli na: 

 • hidroizolacije u visokogradnji
 • hidroizolacije niskogradnji

U Artehu ćete pronaći sve potrebno za izvođenje hidroizolacija kod izgradnje raznih konstrukcija: 

 • cesta, tunel, most, deponij,
 • trakasti temelj, temeljna ploča, nadtemeljni zid, podrum, garaža, komunalni objekt,
 • fasada, ravni krov, manja ili veća terasa, balkon,
 • sanitarni čvor, kupaonica, kuhinja,
 • spremnik za vodu, cisterna, šterna, bazen, vodosprema, rezervoar
 • taložnica, pročišćivač, crna ili septička jama
 
Hidroizolacija i sanacija, Rijeka 

Zaštita i održavanje površina


Građevinske objekte, terase, balkone, podrume, kupaonice, bazene i sl. potrebno je zaštititi od propuštanja vode i nastanka pukotina. To je moguće korištenjem impregnacijskih sredstava i postavljanjem poliuretanskih tekućih membrana. Za zaštitu i održavanje površina imamo razne vrste premaza koji obavljaju učinkovitu ulogu vodonepropusnog sloja. 

Sanacija i konsolidacija 


Građevinski objekti izgrađuju se s namjerom da potraju dugi niz godina. No, višegodišnje korištenje, kao i sklonost poroziji mogu dovesti do potrebe za sanacijom ili njihovom prenamjenom. Arteh vam pruža usluge utvrđivanja postojeće štete, izradu prijedloga sanacije te sanacijske radove uz korištenje specijalnih tehnologija i kvalitetnih smjesa za pojačanje ili konsolidaciju koje će spriječiti daljnje propuštanje vode i vlage. 

Postava pločica i završnih obloga


Trebate li postaviti keramičke, kamene ili mozaik pločice na terasu, balkon, u kupaonicu, kuhinju ili bazen? Ovisno o arhitekturi i namjeni prostora, u Artehu vam je na raspolaganju velik izbor završnih obloga i pločica. Njih je moguće zaštititi i posebnim slojevima kako bi oni potrajali. Veoma zanimljivi su i završni hidroizolacijski premazi u izgledu listića u boji koji će vašem unutarnjem ili vanjskom prostoru dati poseban šarm.  

Hidroizolacijski premazi, Rijeka 

Tehnologija i njega betona


Poseban fokus stavljamo i na tehnologiju i njegu betona i svih betonskih konstrukcija koje dolaze u dodir s vodom. Kako vlaga ne bi uzrokovala pukotine i prodrla u njih, potrebno je tretirati beton i provesti kvalitetan sustav hidroizolacije. Tehnika je najviše primjenjiva za mostove, spremnike za vodu, bazene, ravne krovove, parkirališta, otvorene terase itd. 

Bentonitna hidroizolacija i bentonit općenito

 
Bentonitna hidroizolacija ima svojih prednosti koje se ogledaju u tome što je za izvedbu potrebna manja količina materijala, što ima i utjecaj na manju cijenu transporta materijala i krati vrijeme izvođenja radova. Ova metoda koristi se prvenstveno u podzemnim dijelovima građevinskih objekata. Materijal nije štetan za okoliš, a robusnost sustava omogućava direktno polaganje armature i konstruktivnih elemenata. 
 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu ekvarner.info

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se