Pošalji upit
Slanje…
O nama

Aqua Navis Rijeka - hidroizolacija i sanacija objekata

 
Dugogodišnje iskustvo tvrtke Aqua Navis temelji se na pomno planiranoj i kvalitetnoj izvedbi svakog projekta. Koji god nam problem predstavite, osmislit ćemo optimalno rješenje hidroizolacije koje će biti učinkovito i dugotrajno. 
  
Bavimo se izradom profesionalnih rješenja za hidroizolacije. Sve izolacijske i sanacijske materijale biramo koristeći se najboljim modernim i dokazano uspješnim tehnološkim postupcima.
 
Osim profesionalne usluge postavljanja hidroizolacije u Rijeci i okolici, u našoj poslovnici u Rijeci čeka vas širok izbor građevinskog materijala te materijala za hidroizolaciju renomiranih proizvođača. 
 
Prodaja materijala za hidroizolaciju, Rijeka
 
U prodaji je velik izbor vrhunskih materijala za sustave hidroizolacije, sanacije, izolacije i konsolidacije svih dijelova vašeg objekta kao što su temelji, podrum, ravni krov, balkon, terasa, kupaonica ili bazen.
 
Svakom izvođaču radova nudimo individualno savjetovanje, a u prvoj fazi projekta pažljivo provjeravamo stanje objekta, za koje potom biramo idealno tehnološko rješenje i radne materijale.

 

Zaštita površina od vlage i vode


Građevinske objekte, terase, balkone, podrume, kupaonice, bazene i sl. potrebno je zaštititi od propuštanja vode i nastanka pukotina. To je moguće korištenjem impregnacijskih sredstava i postavljanjem poliuretanskih tekućih membrana. Za zaštitu i održavanje površina imamo razne vrste premaza koji obavljaju učinkovitu ulogu vodonepropusnog sloja. 
 

Tehnologija i njega betona


Poseban fokus stavljamo i na tehnologiju i njegu betona i svih betonskih konstrukcija koje dolaze u dodir s vodom. Kako vlaga ne bi uzrokovala pukotine i prodrla u njih, potrebno je tretirati beton i provesti kvalitetan sustav hidroizolacije.
 
Tehnika je najviše primjenjiva za mostove, spremnike za vodu, bazene, ravne krovove, parkirališta, otvorene terase itd.
 
bentonitna hidroizolacija
 

Bentonitna hidroizolacija

 
Postavljanje bentonitne hidroizolacije ne zahtijeva posebnu pripremu podloge i postavljanje zaštitnih slojeva, što omogućuje bržu ugradnju i povoljniju ukupnu cijenu.
 
Ova metoda koristi se prvenstveno u podzemnim dijelovima građevinskih objekata. Materijal nije štetan za okoliš, a robusnost sustava omogućava direktno polaganje armature i konstruktivnih elemenata.
 
Za dodatne informacije pošaljite nam upit za hidroizolaciju, ili nas nazovite! 
Djelatnosti
 • Hidroizolacija 
 • Zaštita i održavanje površina
 • Sanacija i konsolidacija
 • Tehnologija i njega betona
 • Hidroizolacija ravnog krova 
 • Sanacija krova, temelja, podruma, bazena
 • Hidroizolacijski premazi 
 • Toplinska izolacija
 • Zeleni krov 
 • Industrijski podovi 
 • Sustavna hidroizolacijska rješenja
 • Veleprodaja materijala za hidroizolaciju
 • Bentonitna hidroizolacija
Proizvodi i usluge
Naša ponuda uključuje potpune sustave i materijale za građevinu, sanaciju i hidroizolaciju. Kvaliteta proizvoda posebice je vidljiva kod hidroizolacije novih objekata, a naše usluge obuhvaćaju i predlaganje rješenja i materijala za postojeće objekte, bilo da se radi o radovima na niskogradnji ili visokogradnji
 
Na jednom mjestu pronaći ćete hidroizolacijske i sanacijske materijale za profesionalnu izvedbu, među kojima su i renomirani proizvođači kao što je Schomburg
 

Hidroizolacija u niskogradnji i visokogradnji


Uz zaštitu od štetnih utjecaja vode i vlage, dobro postavljena hidroizolacija utječe i na dugotrajnost objekta

U Aqua Navis pronaći ćete sve potrebno za izvođenje hidroizolacije kod raznih konstrukcija niskogradnje i visokogradnje

 • cesta, tunel, most, deponij, priprema industrijskih zona
 • trakasti temelj, temeljna ploča, nadtemeljni zid, podrum, garaža, komunalni objekt, 
 • fasada, ravni krov, terasa, balkon,
 • sanitarni čvor, kupaonica, kuhinja, hodnik
 • spremnik za vodu, cisterna, šterna, bazeni, vodosprema, rezervoar
 • taložnica, pročišćivač, septička jama
 
Hidroizolacija i sanacija, Rijeka

Sanacija vlage i konsolidacija objekata


Pružamo profesionalne usluge utvrđivanja postojeće štete, izradu prijedloga sanacije te izvodimo sanacijske radove uz korištenje suvremenih tehnologija i kvalitetnih smjesa za pojačanje ili konsolidaciju koje će spriječiti propuštanje vode i vlage
 
Hidroizolacijski premazi, Rijeka

Postava pločica i završnih obloga


Trebate li postaviti keramičke, kamene ili mozaik pločice na terasu, balkon, u kupaonicu, kuhinju ili bazen? Ovisno o arhitekturi i namjeni prostora, u Aqua Navisu vam je na raspolaganju velik izbor završnih obloga i pločica.
 
U ponudi su i završni hidroizolacijski premazi u izgledu listića u boji koji će vašem unutarnjem ili vanjskom prostoru dati poseban šarm.Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više