TRAŽIŠ? NAĐI.

PANON PARKETNI CENTAR

Naziv poslovnog subjekta:    PANON PARKETNI CENTAR
OIB:  49494776184
  Blažići 29b, Viškovo 51216

Županija  Primorsko-goranska
E-mail  Kontaktirajte nas
Kontakt osoba  Damir Valek
www.panon.hr
www.ekvarner.info/parketni-centar
Pridruži se
  RADNO VRIJEME: PON - PET: 08:00 - 16:00 | SUB: 08:00 - 13:00
O NAMA

Parketni centar Panon

Specijalizirana smo trgovina za prodaju parketa, laminata i pribora za postavu istih.
U našem širokom asortimanu naći ćete podne obloge kao što su dvoslojni, troslojni, višeslojni i lam parketi, seljački i vinil pod te ostale vrste podnih obloga, kao i ljepila i lakove za parkete. 
 
Pri odabiru proizvoda, pomoći ćemo Vam sa savjetima kako bi odabrali podne obloge koje će vam najviše odgovarati. Zahvaljujući našim vjernim kupcima, Panon je danas vodeće poduzeće u prodaji svih vrsta parketa, laminata, gotovog lakiranog parketa kao i potrebnog pribora za postavu istih.
DJELATNOSTI

  • parketi
  • laminati
  • LVT vinil podovi
  • brodski pod
  • dvoslojni i troslojni parketi
  • podne obloge
  • ljepila za postavljanje parketa i laminata
  • lakovi 
  • nivelir mase
Parketi Rijeka, Istra, Krk
 
Laminati Istra, Krk, Rijeka
 
Laminati Istra, Krk, Rijeka
PROIZVODI I USLUGE

Podne obloge 

Nudimo vam široki izbor podnih obloga: od svih vrsta parketa do laminata i vinil podova. Pomoći ćemo odabrati podne obloge koji će udovoljiti vašim zahtjevima i stilu života kako bi vaš interijer dobio izgled kakav ste htjeli.

Parketi

Parketi svoju popularnost drže već 400 godina, upravo zbog svoje ljepote i kreativnosti dizajna koji se savršeno stapaju s prirodnom ljepotom i toplinom.
U našem asortimanu pronaći ćete različite vrste parketa:

Laminati

Laminatni pod je elegantna i moderna podna obloga koja pruža udobnost i funkcionalnost. U našoj ponudi imamo kvalitetne laminate u svim klasama otpornosti za različite prostorije.

Vinil podovi LVT

Vinil podovi mogu se ugraditi u bilo koju prostoriju u vašem domu. Dostupni su u širokom spektru boja i dezena, vrlo su otporni i praktični te se jednostavno ugrađuju i održavaju. Ipak, najbitnije je to da su vinil podovi ekonomični i udobni pri hodanju te pružaju osjećaj topline pod nogama.


Ljepila za parkete

Ulje i lak za parkete

 


REFERENCE

Parket, laminat, LVT vinil podovi, podne obloge, Rijeka, Istra, Krk
 
Parketni centar Panon nudi vam široki izbor podnih obloga za savršeno uređenje interijera - sve vrste parketa, laminat i vinil podovi | Rijeka, Istra, Krk
 
 
Parket, laminat, LVT vinil podovi, podne obloge, ulja, lakovi, ljepila, sobna vrata, dekorativne kamene obloge, kamini, drveni peleti, drveni briketi, zidne obloge, seljački pod, Rijeka, Istra, Krk POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu ekvarner.info

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se