TRAŽIŠ? NAĐI.

FRIGOTEHNIKA

Klima uređaj, servis, klimatizacija, bijela tehnika, Mali Lošinj, Cres, profesionalne perilice
O NAMA

Dobrodošli na stranice Frigotehnika!

Razvoj poduzeća započeo je u Zagrebu 1992. godine kroz servis kućanskih aparata kao primarnu djelatnost. Od 1995. godine kompletno poslovanje selimo u Cres i širimo djelatnost na servis i prodaju bijele tehnike, rezervnih dijelova, rashladnih i klima uređaja.
Ovlašteni smo predstavnici renomiranih svjetskih proizvođača bijele tehnike, rashladnih i klima uređaja za koje Vam nakon prodaje možemo ponuditi svu tehničku podršku i rezervne dijelove u garantnom i vangarantnom roku.

U dva desetljeća postojanja, stalnim stručnim usavršavanjem pratimo europske standarde u pogledu kvalitete obavljenih usluga i konkurentnosti cijena proizvoda.
Upisani smo u registar tvrtki koje posjeduju dozvolu za obavljanje djelatnosti servisiranja rashladnih uređaja koji se vodi pri Ministarstvu zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva.

U ponudi imamo cjelovit izbor bijele tehnike, rashladnih i klima uređaja, rezervnih dijelova, potrošnog materijala i pribora, čitav niz antena, receivera, antenskih pojačala, switchera, nosača, kablova, konektora i drugog materijala potrebnog za prijem TV, RADIO i SATELITSKOG signala. Jedini smo na otoku s ponudom MIELE deterđenata, impregnacija, sjajila i drugih sredstava za čišćenje i održavanje rublja, posuđa i perilica.

Kao ovlašteni partneri brendova Miele, Gorenje, Končar, Candy, Electrolux, Whirlpool i drugih, većinu proizvoda nudimo po proizvođačkom cjeniku.

Ako opremate poslovni prostor, apartmane, ugostiteljski objekat ili praonicu rublja za nekoliko apartmana pa sve do hotelske praonice, ili jednostavno trebate sigurnog i povoljnog dobavljača za daljnju prodaju ovo je pravo mjesto za Vas!

Naše kvalitete prepoznale su svjetske poznate tvornice Miele, Gorenje, Končar, Candy, Eletrolux, Whirlpool i druge... te nam povjerile servisiranje svojih proizvoda u jamstvenom i izvan jamstvenog roka.
Servisnim uslugama u potpunosti pokrivamo područje otoka Cresa i Lošinja.
Kvar na uređaju možete prijaviti on line putem ovog obrasca.

Po pitanju klimatizacije odabrali smo nekoliko brendova s kojima smo u proteklih dvadesetak godina ostvarili najbolja iskustva. Iz ponude smo u potpunosti izbacili uređaje jeftinijeg cjenovnog razreda te smo se opredijelili za kvalitetne brendove kao što su TOSHIBA, MITSUBISHI.

Posjetite naš web shop, uživajte u širokom asortimanu, odaberite nabolje za sebe.

Naša prodajna mjesta nalaze se na glavnom prilazu gradu Cresu i kod Škverića u Malome Lošinju.

DJELATNOSTI

* Klima uređaj
* Servis
* Klimatizacija
* Bijela tehnika
* Perilice i sušilice rublja Miele
* Perilice na žetone
* Sustav za glačanje na paru

* Mali Lošinj
* Cres
 
 
 Ovlašteni partner MIELE

profesionalne perilice i sušilice za iznajmljivače - provjerite njihovu kvalitetu! 
Više u novostima 
PROIZVODI I USLUGE

  •  Klima uređaj
  •  Servis
  •  Klimatizacija
  •  Bijela tehnika
  • Rezervni djelovi za bijelu tehniku i kućanske aparate
  • profesionalne perilice rublja
  • Profesionalni praonički sustav Miele
 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu ekvarner.info
"FRIGOTEHNIKA" se nalazi u ovim kategorijama
Klima uređaj, servis, klimatizacija, bijela tehnika, Mali Lošinj, Cres, profesionalne perilice

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se