Želite WOW ambalažu? Odaberite WOW tisak

PODUZETNIČKE PRIČE
9.3.2018. 14:59:00

Želite WOW ambalažu? Odaberite WOW tisak
Posjedujete li tvrtku ili obrt sigurno znate koliko je važno promovirati vašu djelatnost i brendirati proizvode. Dok ulažete u marketinške kampanje, razmislite o jednostavnim načinima promocije vaših proizvoda kao što su kutije s personaliziranim tiskom koje će privući kupce.  

Personalizirane kutije ekonomičan su i učinkovit način da osnažite brend vaše tvrtke, privučete pažnju na sebe i pomognete kupcima da lakše prepoznaju vaše proizvode. Bilo da se radi o crno bijelim ili kutijama u boji, dodate li zanimljiv dizajn, naziv i logo vaše tvrtke, to će privući kupce te ih potaknuti da ponovno kupuju od vas.

Personalizirane tiskane kutije mnogo su više od riječi na kartonu, a prednosti koje donose mogu značiti mnogo za promidžbu vaše tvrtke. Predstavite svoj proizvod u najboljem svijetlu uz personalizirane tiskane kutije Tiskare Igmar. Ovaj kreativni način promocije odličan je kako za male tako i za velike proizvođače.


Personalizirane kutije

"Čim klijent ugleda vašu personaliziranu tiskanu kutiju prepoznat će vaš brend i sjetiti se vaše tvrtke." - rekli su nam u Tiskari Igmar.
Otisnete li uz naziv tvrtke i vaš broj telefona, kupac će vas lako ponovno kontaktirati. Umjesto da proizvode upakirate u neuglednu ambalažu ili ih prodajete neupakirane, iskoristite prednosti koje vam pružaju tiskane personalizirane kutije.  

Poboljšavaju dojam o vašem proizvodu

Zanimljivo osmišljen tisak na kutiji vašim će kupcima poslati poruku da se radi o jedinstvenom i kvalitetnom proizvodu. Originalna ambalaža će na kupca ostaviti dobar dojam, a uz to će mu i omogućiti uzbuđenje koje donosi raspakiranje. Uspije li ambalaža na prvi pogled oduševiti kupce, oni će sigurno ponovno kupiti vaše proizvode i preporučiti ih drugima.

Ako se kupcu personalizirana tiskana kutija svidi toliko da njenu sliku objavi na društvenim mrežama, to će za vas i vaš proizvod značiti dodatnu promociju.
 

Stvorite bolji imidž za vaš brend

Kad prodajete vaše proizvode, ujedno prodajete i sliku o vašem brendu zbog čega biste se trebali pobrinuti da kupci uz vaš proizvod povezuju pozitivne osjećaje.  Uspijete li impresionirati ciljane kupce ambalažom vaših proizvoda, to će bez sumnje pomoći da pri sljedećoj kupnji budu nakloni vašem brendu

Oduševite kupce i pritom promovirajte vaš brend personaliziranim kutijama koje će za vas tiskati Tiskara Igmar iz BakraUpakirajte bocu vina ili maslinovog ulja u elegantne personalizirane kutije. Bavite li se prodajom torti, kolača, igračaka pa čak i društvenih igara, ova će tiskara svoje kutije prilagoditi vašim potrebama. Na stranicama našeg portala eKvarner.info saznajte više i o ostalim kvalitetnim uslugama iz asortimana Tiskare Igmar.  

U nastavku pogledajte kutije raznih dizajna, oblika i dimenzija koje za vas može realizirati Tiskara Igmar.
 
 

 
 
 

 
 
 
(I:eKvarner.info)


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se