Veliki međunarodni sajam namještaja Design District dolazi u Rovinj!

ŠTO, GDJE, KAKO...?
3.11.2023. 12:24:42

Veliki međunarodni sajam namještaja Design District dolazi u Rovinj!
Design Districtmeđunarodni sajam namještaja i uređenja interijera i eksterijera ove godine svoja vrata ponovno otvara posjetiteljima koji opremaju turističke, javne ili privatne objekte.

Od 23. do 25. studenog, u prostoru bivše rovinjske tvornice duhana, bit će izloženi proizvodi preko 95 prestižnih brendova, uključujući kolekcije namještaja za dnevne boravke, kuhinje, spavaće i hotelske sobe, sustave za spavanje, različite vrste podnih i zidnih obloga, te najnovije materijale za uređenje interijera, zajedno sa širokim asortimanom drugih proizvoda neophodnih za cjelovito uređenje prostora.
  
Od 2018. godine, ovaj sajam je jedinstveni događaj za sve u svijetu investicija, arhitekture, dizajna interijera te vlasnike hotela, apartmana i vila kao i ostalih turističkih objekata jer na jednom mjestu pruža sve potrebne informacije o nastupajućim trendovima, aktualnoj ponudi i prihvatljivim cijenama olakšavajući tako pripremu za slijedeću sezonu.
 

Namještaj za interijere i eksterijere predstavljaju najbolji brendovi iz regije i šire


Tradicionalno se biraju najbolje uređeni izlagački prostori, najbolji proizvodi po kriterijima estetike, funkcionalnosti i dizajna što je u idućih godinu dana najbolji pokazatelj vrijednosti onih koji osvajaju priznanja. Na sajmu izlažu predstavnici industrije iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Italije, Njemačke i Turske, što ponudu čini iznimno bogatom i omogućava odabir između raznih stilova uređenja vanjskih i unutrašnjih prostora.
 
design district

Konferencija pod nazivom Održiva estetika i funkcionalnost: Arhitektura i dizajn u svjetlu Green Deala, koja se prema programu stručnog usavršavanja za arhitekte boduje s 11 sati, dovodi eminentne predavače i arhitektonske autoritete koji se do sada nisu zajedno našli na nekom sličnom događanju. U tome je dodatna vrijednost Konferencije koja šalje poruku o mogućnostima arhitekture i unutrašnjeg uređenja da odgovore na današnje izazove vezane uz održivost.

Ovogodišnji Design District u okviru događanja, prvi puta predstavlja i posebnu izlagačku cjelinu EKO TRŽNICA HRVATSKIH DELICIJA na kojoj se predstavljaju domaći premium brendovi što će biti prilika posjetiteljima da kušaju i kupe proizvode koji im inače nisu dostupni.

Design District vas očekuje 23. i 24. 11. od 10:00 do 18:00 sati, a u subotu, 25.11. od 10:00 do 17:00 sati. Više infromacija saznajte na www.design-district.net
 
(I: Design District)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više