Želite imati pametnu kuću? Javite se stručnjacima iz tvrtke CAME Adriatic

PODUZETNIČKE PRIČE
20.11.2018. 15:17:21

Želite imati pametnu kuću? Javite se stručnjacima iz tvrtke CAME Adriatic

CAME S.P.A. je izvorno talijanska tvrtka koja na svjetskom tržištu postoji već pedeset godina. Vodeća je europska kompanija za proizvodnju opreme i sustava za automatizaciju za kuće, poslovne prostore i velike javne objekte. Tijekom proteklih četrdeset godina, CAME Grupacija osnovala je podružnice širom svijeta, od Europe do Amerike, Azije i Oceanije te napokon 2011. godine i svoju prvu pravu filijalu u Hrvatskoj - CAME Adriatic sa sjedištem u Kastvu.

Kućna i industrijska automatizacija vrhunske kvalitete

Zahvaljujući neprekidnoj diversifikaciji poslovanja, danas tvrtka Came može računati na konsolidirano znanje u općoj kontroli doma (automatizacija - protuprovala - pametna kuća), na području sustava za velike javne objekte te upravljanja gradskim objektima i javnim površinama, za što pruža integrirana rješenja prikladna svim potrebama regulacije i praćenja protoka i pristupa.

 

Automatizirani parkirni sustavi i garažna vrata uz originalne rezervne dijelove

Came Adriatic nudi široku paletu kućnih i industrijskih automatiziranih sustava, dvorišnih i garažnih vrata, a u svom programu nudi i automatizaciju kontrole pristupa, sustave za naplatu parkiranja, kućnu automatizaciju, cestovne rampe i parkirne barijere, zaštitu parkirnih mjesta, pješačke barijere, brza automatska vrata, video i audio parlafoniju, podizne pneumatske stupiće, tubularne motore te sustave pametnih kuća.

U ponudi ima i svu dodatnu prateću opremu, servis i održavanje te uslugu ugradnje za svu navedenu opremu uz stalnu tehničku podršku. Također, bitno je istaknuti kako koristi isključivo originalne CAME rezervne dijelove koji su uvijek dostupni na skladištu po vrlo pristupačnim cijenama.

 

Inovativna rješenja za privatne i poslovne objekte

"Naša misija je raditi korektno, pošteno i biti maksimalno fleksibilni kako bismo zadovoljili očekivanja naših kupaca i partnera s ciljem osiguravanja dugoročnosti i vjernost naše tvrtke na zahtjevnom tržištu. " - ističu u tvrtki koja u Kastvu danas zapošljava devet djelatnika.

 

"Pogled smo usmjerili daleko ispred nas. Zamišljamo kakav će biti svijet u kome ćemo živjeti i koje će vrijednosti biti neophodne za rast. Nalazimo da su dijalog, posvećenost i know-how vrijednosti koje nam omogućuju spoznavanje mogućnosti i prednosti u automatiziranju i osmišljavanju privatnih poslovnih objekata i javnih prostora integriranim tehničkim rješenjima za udobnost, sigurnost i učinkovitost."

 

Maksimalna sigurnost i kvaliteta uz EN Tested automatizirane sustave

Proizvodi Came odlikuju se ekskluzivnim sustavom EN Tested, kojim se potvrđuje da je određeno rješenje proizvedeno i ispitano prema strogim zahtjevima Europskih propisa s područja udarnih sila. Came EN Tested pruža kupcima bezbrižnu automatiku, još pouzdaniju, dugotrajniju i certificiranu prema zakonskim propisima. Instalaciju sustava vrši iskusno stručno osoblje koje će kupcima pružati podršku od predračuna do same primjene, kao i učinkovitu postprodajnu podršku. Sve to bez obzira da li se radi o realizaciji novog sustava ili uvođenju sigurnosnih uvjeta u već postojeći sustav.

 

 

Lista klijenata CAME Grupacije širom svijeta zaista je impresivna i uključuje, između ostalog, sjedišta predsjednika u Meksiku i Panami, Savezne rezerve u Richmondu (Virginia, SAD) i Pentagon (Washington DC, SAD), sjedište Vlade u Canberri (Australija), Zabranjeni grad (The Forbidden City - Peking, Kina), carsku palaču u Tokiju (Japan), sjedište Interpola u Lyonu i Palaču ljudskih prava u Strasbourgu (Francuska) i mnoge druge.

Iako se među klijentima ističu tako zvučna imena i sigurnosno zahtjevni objekti, jednako visoku kvalitetu usluga i pouzdanih sustava automatizacije Grupacija CAME nudi svim svojim klijentima, bilo da se odluče za ugradnju najjednostavnijih automatiziranih sustava kućnih, dvorišnih i garažnih vrata u privatne ili poslovne objekte, video i audio parlafoniju, ili sustava za automatizaciju kontrole pristupa, naplate parkiranja i slično. Više o tvrtki CAME Adriatic saznajte na stranicama portala eKvarner.info.


(I:eKvarner.info)Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se