Automatska garažna vrata: Izoforma Paneli iz Rijeke nudi vam vrhunsku kvalitetu

PODUZETNIČKE PRIČE
29.11.2018. 15:55:51

Automatska garažna vrata: Izoforma Paneli iz Rijeke nudi vam vrhunsku kvalitetu

Garažna vrata sigurno nisu prvo što vam padne na pamet prilikom gradnje ili renoviranja, ali ona mogu imati značajan utjecaj na vanjski izgled i sigurnost vašeg objekta. Bilo da tražite automatska garažna vrata za vaš dom ili industrijska garažna vrata u ponudi tvrtke Izoforma Paneli pronaći ćete kvalitetne proizvode moderna izgleda, izrađene od aluminija ili čelika, raznih završnih obrada i boja.

"Automatska garažna vrata iz naše ponude ispunjavaju zahtjevne europske norme, a razina ugrađenih sigurnosnih elemenata kao i cijena garažnih vrata, ovise o zahtjevima klijenata." - rekao nam je gospodin Zoran Herc, vlasnik tvrtke Izoforma Paneli. - "Proizvodnja se odvija tvornici u Sesvetama prema ovlaštenoj licenci Breda Sistemi Industriali jednog od vodećih europskih proizvođača garažnih vrata."

 

Garažna vrata po mjeri

Dimenzije otvora na vašoj garaži ne odgovaraju dimenzijama klasičnih garažnih vrata? Željeli biste da vaša vrata izgledaju drukčije od onih koje obično viđate u susjedstvu? Usluga izrade garažnih vrata po mjeri mogla bi biti pravo rješenje za vas. Izoforma Paneli vam nude tehnička rješenja za otvore svih dimenzija, a vodilice vrata su prilagodljive po visini i kosini krova što omogućava maksimalnu iskoristivost prostora. U ponudi su tri Domus line modela za privatne objekte koja koriste NICE sustav automatike.
 

Industrijska garažna vrata

Industrijska garažna vrata pružaju osiguranje i zaštitu od vremenskih uvjeta, ali i provale u industrijske i komercijalne objekte. Proizvode se od čelika ili aluminija te su izrađena tako da traju duže od običnih garažnih vrata.
 
U ponudi tvrtke Izoforma Paneli pronaći ćete Steel Line brza, pouzdana i sigurna garažna vrata, s jednostrukim ili višestrukim horizontalnim rebrastim linijama panela. Izaberite ih u sivoj, bijelo, zelenoj ili smeđoj boji. Tu su i Alu Line modeli koji dozvoljavaju maksimalnu iskoristivost prirodnog svijetla u radnom prostoru. Dostupna su u svim bojama, po mjeri i prema zahtjevu kupaca. Izaberete li Visa Lineindustrijska garažna vrata, osim na povećanu sigurnost radnog prostora moći ćete računati i na energetsku učinkovitost te komfor koji ona pružaju.
 

Automatika za garažna i dvorišna vrata

Sva garažna vrata o kojima smo pisali u ovom članku koriste sustave automatskog upravljanja Nice. Ova se kvalitetna automatika jednostavno koristi, a ujedno i štedi električnu energiju. Čim se sustav ne koristi prebacuje se na čekanje što smanjuje potrošnju na samo 2W.

 

Ponuda tvrtke Izoforma Paneli uključuje:

 

  • Automatika za garažna vrata
  • Automatika za klizna dvorišna vrata
  • Automatika za krilna dvorišna vrata
  • Rampe
  • Automatska staklena vrata

Tvrtka Izoforma Paneli djeluje već gotovo dva desetljeća, a njihovo je poslovanje organizirano u 3 poslovnice koje se nalaze u Rijeci, Zagrebu i Splitu. Osim što proizvode i ugrađuju garažna vrata te Nice sustave za automatizaciju, bave se proizvodnjom i ugradnjom sendvič-panela, pergola i pergotenda. Posjetite njihovu stranicu na portalu eKvarner.info ili im pošaljite upit i raspitajte se o njihovim proizvodima i uslugama.
 
(I:ekvarner.info /izoforma-paneli.hr)

 


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se