TRAŽIŠ? NAĐI.

Uživajte u tradiciji na "Fešti od kilometra"

SEMINARI I EDUKACIJE 2020.
30.7.2019. 9:19:53

Uživajte u tradiciji na  Fešti od kilometra
 
U srijedu, 31. srpnja na turistima manje poznatoj lokaciji, Obali Petra Krešimira IV. u Novom Vinodolskom održat će se po četvrti put manifestacija nazvana "Fešta od kilometra".
 
Štandovi koje će gosti moći početi obilaziti u 18 sati bit će rasprostranjeni sve do Novog Resorta. Cilj manifestacije je da se ljude približi moru i upoznaju se s dijelom grada koji je manje posjećen od strane turista.

Uzimajući u obzir da je lokacija fešte inače omiljena među Bribircima koji se tamo rado kupaju, grad im je odlučio posvetiti poseban kutak na obali. U Bribirskom domaćem kutku posjetitelji će moći uživati u zvukovima Bibirskih tamburaša, suvenirima te bribirskoj gastro ponudi.
 
Ukusne hrane i dobre muzike bit će i na drugim lokacijama duž obale. Od glazbenika će nastupiti Joso Butorac (pobjednik MIK-a već 3 godine za redom) & Trio Vivak, te Kiki i Karlo.

Organizator ove manifestacije je Turistička zajednica Grada Novi Vinodolski, Grad Novi Vinodolski i K.T.D. Ivanj Novi Vinodolski, a suorganizator Turistička zajednica Vinodolske općine.
 
Novosti o manifestaciji možete pratiti putem Facebook stranice događaja

(I: tz-novi-vinodoloski.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se