TRAŽIŠ? NAĐI.

HOK sufinancira prezentaciju proizvoda i usluga na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

SEMINARI I EDUKACIJE 2020.
25.2.2020. 9:25:58

HOK sufinancira prezentaciju proizvoda i usluga na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
Hrvatska obrtnička komora organizira i s 50% troškova standardno uređenog izložbenog prostora sufinancira kolektivan nastup članova HOK-a na 87. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu 2020., koji će se održati od 16. do 22. svibnja 2020. 

Radi se o najvažnijem i najvećem sajmu u Republici Srbiji koji brojem izlagača, posjetitelja i sajamskom ponudom pruža mogućnosti hrvatskim obrtnicima i poduzetnicima za kvalitetnu prezentaciju proizvoda i usluga.

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu objedinjuje izložbe sljedećih djelatnosti: izrada alata, obrada metala i proizvodnja proizvoda od metala, strojogradnja, hidraulika i pneumatika, poljoprivredni proizvodi, ambalaže za poljoprivrednu, prehrambenu i kemijsku industriju, preradu plastičnih masa i izradu proizvoda od plastike, elektroniku i energetiku, proizvode gumarske industrije, poljoprivrednu mehanizaciju i rezervne dijelove, šumarstvo, navodnjavanje, odvodnju, strojeve i opremu za obradu metala, obradu drva, građevinarstvo, uporaba obnovljivih izvora energije…

Podaci o sajmu i uvjetima nastupa u 2020. godini:

Cijena izlagačkog prostora, uz logistiku nastupa HOK-a po principu "ključ u ruke", uz sufinanciranje HOK-a za članove HOK-a od 50% iznosi 96,00 EUR-a po m2 + PDV (25%), odnosno ukupno za platiti 120,00 EUR/m2 standardno uređenog izložbenog prostora.

Puna cijena izlaganja po principu "ključ u ruke" standardno uređenog izložbenog prostora, za poduzetnike koji nisu članovi HOK-a iznosi 192,00 EUR-a po m2 + PDV (25%), odnosno 240,00 EUR/m2 standardno uređenog izložbenog prostora.

Minimalna izlagačka površina iznosi 2 m2, osim u slučaju vertikalnog panoa na stijeni 1 m2.

Svaki izlagač  priprema svoju prezentaciju, uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama izložbenog prostora te dobiva i: dva natpisa na štandu, reprezentaciju i dežurstvo na štandu, najavu nastupa, transport eksponata, relacija Zagreb – Novi Sad – Zagreb i postavu na štandu, kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.

Izlagački prostor HOK-a je ograničen i treba reagirati prijavom što prije, kako bi prijavljenim izlagačima stručna služba HOK-a mogla osigurati izložbeni prostor i kvalitetno pripremiti nastup na sajmu u Novom Sadu.

Izlagači dakle trebaju dostaviti prilikom prijave nastupa:

  • prijavu – u prijavi obavezno navesti potreban namještaj,
  • podatke o robi koja se šalje na sajam,
  • izlagač na sajam treba poslati robu koja po vrsti, količini i vrijednosti odgovara robi koju je naveo u obrascu "Podaci za carinu"

Rok prijave nastupa: 15.04.2020. ili do popune izložbenog prostora.

Dostava prijavnog materijala – u Hrvatsku obrtničku komoru – adresa: Ilica 49/II, p.p. 166, 10002 Zagreb, putem telefaksa: 01/48 46 610 ili putem elektroničke pošte: drazen.horvat@hok.hr.

Osiguranje robe / eksponata: izlagačka roba nije osigurana, te ako izlagač ima robu vreće vrijednosti istu treba osigurati sam. Komora neće snositi troškove eventualno nastalih šteta ili nestanka robe, bilo za vrijeme transporta ili trajanja sajma.

Otprema robe: izlagač će biti pravovremeno obaviješten o predaji robe u skladište, te je dužan pridržavati se dobivenih uputa.

Napomena: izlagači ne mogu nastupiti ako imaju dugovanja prema komorskom sustavu, odnosno nemaju pravo sufinanciranja nastupa od strane HOK-a.

Za dodatne informacije zainteresirani obrtnici i poduzetnici mogu se obratiti u Hrvatsku obrtničku komoru na broj telefona: 01/48 06 650 Dražen Horvat, e-mail: drazen.horvat@hok.hr i hok@hok.hr .

Iskoristite prigodu i prezentirajte svoje proizvode i usluge uz sufinanciranje HOK-a na najznačajnijem sajmu u Republici Srbiji i jednom od najvećih sajmova u Jugoistočnoj Europi!

Članovi HOK-a svoju prijavu mogu preuzeti ovdje, a poduzetnici koji nisu članovi HOK-a ovdje, a privolu za obradu osobnih podataka ovdje.

(I: hok.hr)

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se