Grad Kastav izabran je za projekt strateškog partnerstva "Europe goes local"

NOVOSTI
17.7.2019. 9:10:24

Grad Kastav izabran je za projekt strateškog partnerstva  Europe goes local
 
Grad Kastav je u velikoj konkurenciji izabran među 18 gradova u projekt strateškog partnerstva „Europe goes local", Agencije za mobilnost i programe EU. 

Riječ je o velikom međunarodnom projektu s ciljem poboljšanja kvalitete rada s mladima, a Kastav je tu odličan primjer koji je Savjet mladih imao i prije zakonske obveze. 

Predsjednik kastavskog Savjeta mladih u dva je mandata bio i gradonačelnik Matej Mostarac koji je jedan od rijetkih hrvatskih čelnika s iskustvom rada u Savjetu mladih i potom na čelu jedinice lokalne samouprave.

Grad Kastav i ostalih 17 izabranih gradova i općina sada ima priliku stručnog usavršavanja u području rada s mladima, te mogućnost nacionalnog i međunarodnog umrežavanja, a sve s ciljem razvoja rada s mladima kroz europsku suradnju. Uz ova nova iskustva, mladi Kastavci imat će zasigurno puno novih saznanja, te još više mogućnosti i prilika.
 
(I: kastav.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se