U Poslovnom kutku: Predstavljanje mjera aktivne politike zapošljavanja

NOVOSTI
6.2.2019. 8:27:05

U Poslovnom kutku: Predstavljanje mjera aktivne politike zapošljavanja
Saznajte više o paketu korisnih mjera koje mogu pomoći vašem poslu ili poslovnoj karijeri.

U Poslovnom kutku Gradske knjižnice Rijeka (Središnji odjel Palača Modello) u utorak 12. veljače u 18 sati bit će održano predstavljanje mjera aktivne politike zapošljavanja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.  

Vodeći računa o specifičnim potrebama svojih korisnika, Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava i Hrvatski zavod za zapošljavanje provode niz mjera aktivne politike zapošljavanja s ciljem:
  •  poticanja zapošljavanja
  •  dodatnih edukacija radnika i očuvanja radnih mjesta
Ključna informacija je da bilo da ste poslodavac, posloprimac ili sezonski radnik, ovim mjerama i njihovim kombiniranjem možete iskoristiti poticaje kako biste unaprijedili svoj radni odnos ili tvrtku, a različitim financijskim subvencijama i programima obrazovanja i usavršavanja možete si omogućite zapošljavanje novih radnika, dodatnu edukaciju, očuvanje radnog mjesta ili uključivanje u programe javnih radova.

Dobrodošli su svi zainteresirani. 
 
(l:gkr.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se