Stomatološka ordinacija u Kastvu s dugogodišnjim iskustvom - evo po čemu se ističe (video)

ŠTO, GDJE, KAKO...?
6.7.2022. 10:37:00

lijep osmijeh

Stomatološka ordinacija u Kastvu s dugogodišnjim iskustvom - evo po čemu se ističe (video)
Za zdrav i blistav osmijeh nužno je redovito održavanje higijene zuba i usne šupljine te redovite posjete stomatologu. S obzirom da su mnogi razvili strah od stomatologa, često zapostavljaju preventivne preglede, što u konačnici dovodi do karijesa i nužnih popravaka na zubima.

Kako bi to izbjegli, potrebno je pronaći stomatologa od povjerenja koji će vas osloboditi nelagode i koji će vam svaki pregled učiniti ugodnim. 
 

Stomatološka ordinacija u Kastvu


Predstavljamo vam jednu od omiljenih ordinacija prema izboru pacijenata, gdje se nudi se vrhunska usluga svakom pacijentu, a dugogodišnje iskustvo rada na području stomatologije svakako ide u korist. Stomatološka ordinacija dr. Vatroslava Jelušića djeluje već dugi niz godina u Kastvu, a brojni pacijenti stekli su povjerenje i podijelili svoje dobro iskustvo. Ordinacija je opremljena vrhunskim uređajima koji jamče pouzdanost pri svakom pregledu i kvalitetu pri popravljanju zubi i sanaciji karijesa
Implantologija, protetika, rengden, izbjeljivanje zubi, mala kirurgija... Sve je dostupno u jednoj ordinaciji, na jednom mjestu. 
 
 
 

Implantologija u ordinaciji dr. Jelušića


Implantologija je usluga ugradnje umetaka (implantata) koji zamjenjuju funkciju zuba koji vam nedostaje. Vizualno, implantat se savršeno uklapa u vizuru susjednih zubi, te ne da naslutiti da se radi o stranom tijelu. Proces ugradnje "implantata" se obavlja pod lokalnom anestezijom, te je u potpunosti bezbolan.

U nastavku pogledajte video reportažu i virtualnu šetnju kroz ordinaciju dr. Jelušića, a više informacija pronađite na stranici eKvarner.info.

 
 (I:eKvarner.info)
 

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se