TRAŽIŠ? NAĐI.

Soft skills menadžerska akademija – dva ciklusa HR radionica

SEMINARI I EDUKACIJE 2020.
9.10.2019. 8:56:52

Soft skills menadžerska akademija – dva ciklusa HR radionica
HGK – Županijska komora Rijeka, u suradnji sa Edukacijsko-savjetodavnim centrom Optimum, organizira Cikluse radionica naziva Soft skills menadžerska akademija – dva ciklusa HR radionica, počevši od 17. listopada, u maloj dvorani Županijske komore Rijeka na drugom katu (adresa – Bulevar oslobođenja 23).

Edukacijske radionice podijeljene su u dva ciklusa, od kojih se svaki sastoji od pet radionica koje traju pet sati. Moguće je sudjelovanje na pojedinim radionicama, ali će oni koji se upišu na ciklus imati znatno povoljnije uvjete i iskoristiti prednosti kontinuiranog rada s obzirom na to da su radionice osmišljene prema principu učenje – primjena – razmjena iskustava i povratna informacija.

Cilj radionica

Kako bi se povećalo usvajanje znanja i razvoj vještina, svaka tema obradit će se kombinacijom usmenog izlaganja, iznošenjem teorije i primjera iz prakse, proučavanjem videa ako je relevantno temi, individualnog rada na primjeni iznesenog u području rada svakog zaposlenika, postavljanjem osobnih ciljeva za primjenu i uvježbavanje naučenog u svakodnevnom radu.

Teme ciklusa radionice:

Prvi ciklus:
  • 17. listopada: Rukovodne uloge, moć i utjecaj
  • 24. listopada:  Motivacija i pridobivanje za kvalitetan rad
  • 30. listopada:  Efikasno delegiranje
  • 07. studenoga: Vođenje i razvoj tima
  • 14. studenoga: Efikasna komunikacija
Drugi ciklus:
  • 21. studenoga: Rješavanje konflikta
  • 28. studenoga: Rješavanje teških problema i donošenje odluka
  • 05. prosinca: Organizacija vremena
  • 12. prosinca: Vođenje efikasnih sastanaka
  • 19. prosinca: Odabir i razvoj suradnika

 Tko su predavači (savjetnici)?

Alen Marot, diplomirani je psiholog koji je cijelu svoju karijeru proveo u širem području organizacijske psihologije. Sudjelovao je u programu W. Edwards Deming Institute iz Washingtona. Educiran je iz područja Kognitivno-bihevioranih terapija i ACT – Terapije prihvaćanjem i ustrajnošću.

Barbara Marot, također je diplomirana psihologinja. Karijeru je započela u tvrtki Dragon u kojoj je osmislila ciklus seminara Psihologija prodaje i proces za pomoć pri odabiru novih kadrova. Od 2008. godine pomaže tvrtkama da ostvare bolje rezultate unapređujući poslovne procese i sustavno pristupe upravljanju. Jesen 2009-te godine provodi u Velikoj Britaniji radeći na implementaciji Vanguard metode u nekoliko organizacija i učeći od Vanguardovih eksperata.

Detaljnije o ciklusima radionica te cijenama i ostalim uvjetima možete pronaći na poveznici.

Prijaviti se možete putem prijavnog obrasca na do 14. listopada, a uplata je obvezna najkasnije do 16. listopada za prvu radionicu i ako se uplaćuju jedan ili oba ciklusa odnosno jedan dan prije održavanja svake radionice ako se uplaćuje po radionicama.

Za sva dodatna pitanja možete kontaktirati gospođu Barbaru Olenik Staničić (bolenik@hgk.hr tel: 051/209-162).
 
(l:hgk.hr)


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se