Primorsko-goranska županija objavila javni poziv poduzetnicima za dodjelu potpora

NOVOSTI
26.3.2019. 8:28:03

Primorsko-goranska županija objavila javni poziv poduzetnicima za dodjelu potpora
Primorsko - goranska županija je 22. ožujka 2019. objavila Javni poziv poduzetnicima za dodjelu potpora male vrijednosti iz „Programa provedbe mjera ruralnog razvoja Primorsko-goranske županije za razdoblje 2017. – 2020." za razvoj malog gospodarstva u 2019. godini.

Sredstva su namijenjena mikro i malim subjektima malog gospodarstva sukladno važećem Zakonu o poticanju razvoja malog gospodarstva poduzetnicima i to: d.o.o., j.d.o.o., obrti koji su u cijelosti u privatnom vlasništvu te koji spadaju u prihvatljive prijavitelje navedene u Javnom pozivu i Uputama za prijavitelje.

Odobravaju se bespovratna sredstva

  •  do 30.000,00 kuna za sufinanciranje troškova Nabave opreme za proizvodne i uslužne djelatnosti za poduzetnike u sektoru malog gospodarstva MJERA 1.2.1.
  •  do 20.000,00 kuna za sufinanciranje troškova za Pripremu dokumentacije u svrhu prijave investicijskog ulaganja na EU natječaj za sufinanciranje ulaganja MJERA 3.1.2.
Raspoloživa bespovratna sredstva za poduzetnike su u iznosu od 1.510.000,00 kuna 

Cjeloviti tekst Javnog poziva s pripadajućom natječajnom dokumentacijom objavljen je na službenoj Internet stranici Primorsko-goranske županije www.pgz.hr, poveznica: Natječaji / Ostali natječaji: https://www.pgz.hr/Natjecaji.
 
(l:kastav.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se