Nacionalni natječaj: Hrvatski otočni proizvod

NOVOSTI
1.4.2019. 8:52:14

Nacionalni natječaj: Hrvatski otočni proizvod
Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije raspisuje 04. ožujka 2019. godine Javni poziv za dodjelu oznake „Hrvatski otočni proizvod" 2019. Procedura dodjele oznake „Hrvatski otočni proizvod" utemeljena je u Zakonu o otocima („Narodne novine", br. 116/2018.) i Pravilniku o uvjetima, kriterijima i načinu označavanja proizvoda oznakom „Hrvatski otočni proizvod" („Narodne novine", br. 47/07.).

Prihvatljivi prijavitelji:

Otočni proizvođači, odnosno pravne i fizičke osobe koje imaju sjedište na otocima i svoju djelatnost obavljaju na otocima

Prihvatljive aktivnosti:

Proizvodi koji su nastali kao rezultat otočne tradicije, razvojno-istraživačkog rada, inovacije i invencije.

Financiranje:

Dodjela oznake „Hrvatski otočni proizvod"

Rok za podnošenje prijava: do 08. travnja 2019. godine

U pripremi projekta za prijavu na natječaj PBIRO Vam stoji na raspolaganju sa svojim dugogodišnjim iskustvom u području izrade poslovnih planova i investicijskih studija te pripremi projekata i projektnih prijedloga za prijave na javne natječaje za poticaje i potpore.

Slobodno se obratite s vašim prijedlogom!

Natječajna dokumentacija:

(l:pbiro.hr) 

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se