Prijavite se na tečaj njemačkog za iznajmljivače

NOVOSTI
9.3.2018. 8:39:24

Prijavite se na tečaj njemačkog za iznajmljivače
Turistička zajednica grada Opatija u suradnji s Udrugom obiteljskog smještaja grada Opatije te Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu nastavlja s tečajevima stranih jezika namijenjenima privatnim iznajmljivačima na svom području. Cilj edukacije je podizanje konkurentnosti privatnih iznajmljivača što će u konačnici doprinijeti većem zadovoljstvu gostiju i boljim turističkim rezultatima.

Tečaj njemačkog jezika u trajanju od 20 školskih sati održat će se u razdoblju od 15. ožujka do 12. travnja u Villi Antonio. Tečaj provodi doc.dr.sc. Brigita Bosnar Valković s Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, a za sudjelovanje potrebno se prijaviti putem e-maila: obiteljski.smjestaj@gmail.com.
Edukacija je besplatna za zainteresirane privatne iznajmljivače s područja grada Opatija.
 
(I:poduckun.net)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se