Konferencija o trendovima na tržištu nekretnina na sajmu Adriatic Expo

SEMINARI I EDUKACIJE
26.5.2022. 9:17:33

Konferencija o trendovima na tržištu nekretnina na sajmu Adriatic Expo
Vodeće hrvatske agencije, developeri i investitori okupit će se u petak, 27., i subotu, 28. svibnja u Opatiji, na prvom specijaliziranom sajmu nekretnina Adriatic Expo.
 
Na sajmu će biti predstavljeno više od 1.000 nekretnina, 300 projekata te aktualne brownfield i greenfield investicije. Poseban naglasak bit će na nekretninama u turizmu, od vila i kuća za odmor, preko apartmana, sve do hotela, kampova i ugostiteljskih objekata na Kvarneru, u Istri i Dalmaciji.

Uz izložbeni dio, na kojem će se predstaviti 30-ak izlagača, sajam će imati i konferencijski dio koji organizira Hrvatska gospodarska komora, a koji će se održati u petak 27. svibnja na temu trendova na tržištu nekretnina. Na trima aktivnim panelima obradit će se utjecaj uvođenja eura na tržište nekretnina u Hrvatskoj, predstavit će se nekretnine i projekti u turizmu te će biti riječi o marketingu na tržištu nekretnina.

Organizator sajma Adriatic Expo je tvrtka Info Lab Mediji, koja u svojem portfoliju ima nekoliko značajnih projekata. Izdavač je časopisa Turizam info, vodećeg hrvatskog medija za profesionalce u turizmu koji u kontunuitetu izlazi od 2003. godine, te organizator visokoprofesionalnih B2B sajmova za sektor turizma i hotelijerstva. Sajam HoReCa Adria održava se od 2015. godine i vodeći je hrvatski sajam usmjeren opremanju hotela i ugostiteljskih objekata, dok je sajam Relax Adria kroz izlagački program usmjeren na opremanje premium segmenta turističke ponude, odnosno vila i kuća za odmor, kampova i hotela.

Sajam se u petak 27. svibnja, održava od 10 do 18:30 sati, i subotu, 28. svibnja, od 10 do 16:30 sati, a za posjet sajmu ulaznice se mogu kupiti na stranici www.adriaticexpo.com. Za poslovne subjekte koji plaćaju članarinu Hrvatskoj gospodarskoj komori osiguran je popust od 20% na ulaznice.
 
(I: HGK.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se