Predstavljanje u American Corneru Rijeka: Promocija ulaska 11. generacije korisnika STARTUP inkubatora

NOVOSTI
23.9.2019. 9:00:01

Predstavljanje u American Corneru Rijeka: Promocija ulaska 11. generacije korisnika STARTUP inkubatora
Imate poslovnu ideju, mislite da ona može donijeti nešto novo, dobro, konkretno, a ne znate od kuda krenuti? Imate nedoumice kako pretočiti vašu kreativnu poduzetničku ideju u stvarnost? Kako pokrenuti poslovanje, naći zaposlenike, odrediti troškove ili napraviti istraživanje tržišta?

U utorak 24. rujna u 18 sati u American Corneru Rijeka (Ogranak Trsat Gradske knjižnice Rijeka) bit će održano predstavljanje novog ciklusa STARTUP inkubatora Rijeka.

STARTUP inkubator Rijeka osnovan je 2013. godine s misijom da pomogne poduzetnicima početnicima premostiti najteže, prve korake, usmjeri ih ka uspjehu i pomoći pri pretvaranju njihove poslovne ideje u stvarnost.  Zajedno s našim mentorima, prijašnjim korisnicima, uspješnim poslovnim ljudima i širom poslovnom i akademskom zajednicom pretvaramo poduzetničke ideje u stvarnost.

STARTUP inkubator Rijeka svojim startup timovima kroz besplatni osmomjesečni individualizirani program omogućuje:

  • potpuno besplatan radni prostor s pristupom brzom internetu (optika) u trajanju od godine dana (dodatna četiri mjeseca po završetku službenog programa)
  • mentorsku podršku u razradi poslovne ideje (preko 30 mentora koji pokrivaju razna područja – IT, produkt dizajn, marketing, pravo, računovodstvo i porezi itd.)
  • 30-ak predavanja i radionica pomno pripremljenih kako bi se timovima omogućio brzi izlazak na tržište
  • tehničku pomoć u izradi, validaciji i implementaciji poslovnog plana
  • izrada prototipa za inovativne koncepte s komercijalnim potencijalom
  • kontakt s potencijalnim investitorima iz naše investitorske mreže
  • sudjelovanje na nacionalnim i međunarodnim start up događajima
  • novčane nagrade za najbolja 3 tima
Korisnici su fizičke osobe.

Prijave se podnose on line putem na http://startup.rijeka.hr/HR/prijava/ od 09. rujna do 20. listopada 2019. godine.

Nova generacija započet će s radom 28. listopada 2019. godine.

Dodatne informacije o projektu možete doznati na službenoj stranici, a možete ih izravno kontaktirati na tel. 051/209-940 i e-mail: startup@rijeka.hr

Pozivaju se svi kreativci, entuzijasti, budući poduzetnici i svi zainteresirani da se prijave i postanu dio riječke startup obitelji.
 
(l:gkr.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se