Ostavite dobar prvi dojam na goste vašeg hotela ili apartmana i povećajte šanse da se vrate i sljedeće godine

ŠTO, GDJE, KAKO...?
23.5.2022. 9:47:00

Ostavite dobar prvi dojam na goste vašeg hotela ili apartmana i povećajte šanse da se vrate i sljedeće godine
Cilj svakog iznajmljivača je privući što veći broj gostiju i zadovoljiti sve njihove potrebe kako bi se vratili i sljedeće godine.   Oduševite svoje goste izgledom spavaće sobe i omogućite im ugodan san pravilnim odabirom posteljine. 

Kvalitetna posteljina će u svaku spavaću sobu unijeti veliku promjenu, a vašim će gostima osigurati odmor i udobnost. Uskladite boju posteljine s prevladavajućim bojama u prostoriji te ovisno o stilu koji želite postići odaberite jednobojnu, višebojnu ili posteljinu s uzorkom. 
 

O prednostima koje donosi kvalitetna posteljina, razgovarali smo s gospodinom Igorom Klarićem, vlasnikom trgovine Mardea koja se bavi prodajom profesionalnog hotelijerskog i restoranskog tekstila. Za ugodan san, on je preporučio posteljinu od prirodnih materijala, minimalne gustoće 100 niti po kvadratu.  - Pamučna posteljina lako se održava i pegla, a možete je prati na temperaturi višoj od 60°C, što je nužno ako se želite riješiti grinja. - kaže nam gospodin Klarić.

U nastavku pročitajte zašto je kvalitetna posteljina dobar izbor za svakog velikog i malog iznajmljivača.

Povećava kvalitetu sna


Vrlo je važno da krevet koji ste pripremili za vaše goste bude udoban, što uključuje dobar madrac, jastuk i kvalitetnu posteljinu. Posteljina od prirodnih vlakana mekana je i ugodna na dodir, a dozvoljava koži da diše tijekom sna. Umjetna vlakna poput poliestera ili drugih sintetičkih materijala mogu nadražiti kožu, pa čak i izazvati alergijske reakcije.  Stoga, osigurajte svojim gostima miran san i odlučite se za kvalitetnu pamučnu posteljinu. Prema načinu tkanja izaberite pamučno platno, flanel, saten ili krep.
 

Poboljšava prvi dojam

Krevet je prva stvar koja nam privuče pozornost kad uđemo u spavaću sobu. Ako je posteljina svježe oprana i ispeglana, prekrivač mekan, a ukrasni jastuci usklađeni s bojom posteljine i ostalim bojama u prostoriji, krevet će izgledati izuzetno privlačno. Prvi će dojam utjecati na cjelokupni doživljaj vaših gostiju o boravku u vašem objektu. Mnogo je vjerojatnije da će ga oni pozitivno ocijeniti, oduševite li ih odmah na početku izgledom spavaće sobe.


Pokazat će gostima da držite do njihove udobnosti

Svaki gost koji odsjedne u vašem hotelu ili apartmanu moći će osjetiti kvalitetu posteljine, a većina će primijetiti da ste uložili dosta novaca i truda kako biste im osigurali kvalitetan san.
Pokažete li svojim gostima da vam je stalo do njihove udobnosti lakše ćete s njima izgraditi dobre odnose što će povećati šanse da se i sljedeće sezone vrate u vaš objekt

 

Kako biste bili sigurni da je kvaliteta posteljine opremate vaš hotel ili apartman baš onakva kakvu želite, izaberite provjerenog dobavljača. Mardea surađuje s mnogobrojnim vrhunskim hotelima na području Istre i Kvarnera, ali i ostalih dijelova Hrvatske te osigurava transport i dostavu artikala koje kupite kod njih. Dio njihove široke palete posteljine i tekstila za hotele i apartmane možete vidjeti na stranicama našeg portala ili zatražite ponudu putem forme za upit.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više