Objavljen Poziv za prijavu projekata u svrhu otklanjanja problema dvostruke kvalitete proizvoda te jačanja udruga za zaštitu potrošača u Europskoj uniji

NOVOSTI
11.7.2019. 9:06:34

Objavljen Poziv za prijavu projekata u svrhu otklanjanja problema dvostruke kvalitete proizvoda te jačanja udruga za zaštitu potrošača u Europskoj uniji
 
Dana 24. lipnja 2019. godine Europska je komisija objavila Poziv za prijavu projekata u svrhu otklanjanja problema dvostruke kvalitete proizvoda te jačanja udruga za zaštitu potrošača u Europskoj uniji.
 
Poziv je namijenjen prvenstveno udrugama za zaštitu potrošača, a sve kako bi se ojačali kapaciteti udruga vezano uz metodologiju testiranja proizvoda s ciljem sprečavanja dvostruke kvalitete koju je razvio i potvrdio Zajednički istraživački centar te kako bi udruge upotrijebile predmetnu metodologiju za ispitivanje proizvoda na svojim tržištima s ciljem postizanja usklađenih i znanstveno utemeljenih rezultata, za što će Komisija sufinancirati troškove takvih ispitivanja.
 
Maksimalni iznos kojim Komisija raspolaže, a koji je vezan za predmetni poziv iznosi 1 260 000 €. Maksimalni postotak EU sufinanciranja po predmetnom projektu je 90% od ukupnog iznosa. Trajanje projekta ne može prelaziti 12 mjeseci.

Pitanja vezana uz predmetni poziv upućuju se na adresu e-pošte: EC-REC-CALLS@ec.europa.eu.    

Rok za prijavu projekta je 6. studeni 2019. godine do 17:00 sati po briselskom vremenu, a sve detaljnije informacije te dokumentacija potrebna za prijavu projekta dostupne su na stranicama Europske komisije.

(I: mingo.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se