TRAŽIŠ? NAĐI.

Objavljen je natječaj namijenjen udrugama koje doprinose boljoj informiranosti i edukaciji građana

SEMINARI I EDUKACIJE 2020.
9.8.2019. 9:09:57

Objavljen je natječaj namijenjen udrugama koje doprinose boljoj informiranosti i edukaciji građana

Javni natječaj "Pametno s pametnim tehnologijama i održiva potrošnja za građane Republike Hrvatske"  namijenjen je udrugama za zaštitu prava potrošača.
 
 Natječajem se planira dodijeliti financijska podrška projektima udrugama koji doprinose boljoj informiranosti i edukaciji građana Republike Hrvatske u području digitalizacije i održive potrošnje, s pripadajućim temama.

Predmetnim Natječajem dodijelit će se financijska podrška u ukupnom iznosu od 1.260.000,00 kuna, a raspodijelit će se po projektu od najmanje 60.000,00 kuna do najviše 126.000,00 kuna za inovativne i održive projekte s ciljem daljnjeg razvoja udruga u 2019. godini.
 
Planirano trajanje Natječaja je 12 mjeseci od potpisivanja ugovora o dodjeli financijske podrške. U okviru ovog Natječaja udruga može prijaviti i ugovoriti najviše dva projekta u obveznom partnerstvu s predstavnicima sveučilišta, veleučilišta ili visokih škola.

Na Natječaj se mogu prijaviti udruge registrirane u skladu sa Zakonom o udrugama, koje djeluju u području zaštite prava i ekonomskih interesa potrošača, koje su u svom djelovanju neovisne o trgovcima, a sukladno odredbama članka 128. Zakona o zaštiti potrošača, te koje zadovoljavaju taksativno navedene uvjete natječaja.
 
Tekst natječaja s cjelokupnom dokumentacijom možete pronaći ovdje

Sve zainteresirane udruge koje ispunjavaju uvjete Natječaja prijavljuju svoje prijedloge projekata na propisanim obrascima. Prijave na javni natječaj podrazumijeva internetsku prijavu koja se obavlja putem sustava www.financijskepodrske.hr

Rok za prijavu na Natječaj je zaključno do 30. rujna 2019.
 
(I: mingo.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se