Objavljen poziv na dostavu projektnih prijedloga "Certifikacijom proizvoda do tržišta"

NOVOSTI
24.5.2018. 9:38:00

Objavljen poziv na dostavu projektnih prijedloga  Certifikacijom proizvoda do tržišta
Otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga (bespovratna sredstva) od 18.05.2018. do 29.06.2020.

Fond: Europski fond za regionalni razvoj

Program: OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Sažetak

Ovim Pozivom sufinancirati će se certifikacija proizvoda. Povećanom primjenom usklađenih europskih norma, odnosno provedbom postupaka ocjenjivanja sukladnosti proizvoda koji su propisani usklađenim zakonodavstvom Zajednice (oznaka CE, EU Izjava o sukladnosti ), zajedno s pouzdanim tehnološkim rješenjem, pridonijeti će se da dokazom kvalitete, sigurnosti i pouzdanosti svojih proizvoda MSP-ovi osiguraju preduvjete za povećanje izvoza i ukupne konkurentnosti.

Prijavitelji: Mikro poduzetnici, mali i srednji poduzetnici

Vrijednost natječaja: 30.000.000,00 kn

Najniži iznos bespovratnih sredstava: 20.000,00 HRK

Najviši iznos bespovratnih sredstava: 1.000.000,00 HRK

Predmet Poziva

Pružanje potpore za certifikaciju proizvoda, odnosno postupak ocjene sukladnosti proizvoda s određenom normom ili specifikacijom (u skladu s direktivama EU i drugih zemalja i odgovarajućim normama na koje se pozivaju direktive) uključujući provođenje postupka ocjene sukladnosti.

Svrha (cilj) Poziva

Povećanom primjenom normi, zajedno s pouzdanim tehnološkim rješenjem, pridonijeti aktivnostima MSP-ova da dokazom kvalitete, sigurnosti i pouzdanosti svojih proizvoda osiguraju preduvjete za povećanje izvoza i ukupne konkurentnosti. Pružanjem potpore za uvođenje i primjenu europskih i međunarodno (globalno) priznatih norma doprinosi se da MSP-ovi iskoriste prednosti koje primjena normi ima na omogućavanje pristupa novim tržištima.

Datum početka zaprimanja projektnih prijava: 18.06.2018. u 11:00 sati

Natječajnu dokumentaciju možete pronaći ovdje.
 
(l:strukturnifondovi.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se