Kvalitetna fasada i izolacija: velika ušteda na računima

PODUZETNIČKE PRIČE
30.7.2018. 11:08:34

Kvalitetna fasada i izolacija: velika ušteda na računima
Fasada zgrade ili kuće osim što stvara prvi dojam, štiti ukućane od utjecaja okoline i štedi vaše novce. Želite li smanjiti račune za struju, razmišljajte o tome već prilikom same gradnje ili adaptacije vašeg doma. Angažirajte građevinsku tvrtku s bogatim iskustvom i mnogobrojnim zadovoljnim klijentima, kako biste bili sigurni da će fasaderski i izolacijski radovi na vašem objektu biti odrađeni stručno.
 

Izrada i obnova fasada Rijeka

Jedna od takvih građevinskih tvrtki je Želja d.o.o. sa sjedištem na Viškovu u Rijeci, čija je glavna djelatnost izrada i obnova fasada. Nude vam stoga brojna rješenja za zvučnu, toplinsku i protupožarnu izolaciju fasada, a rade i obnovu starih fasada financiranu iz EU fondova

Toplinska izolacija

Ugradnja toplinske izolacije najučinkovitiji je način da spriječite gubitak toplinske energije. Bilo da se radi o grijanju ili hlađenju, uz kvalitetnu toplinsku izolaciju potrošnja energije bitno će se smanjiti. Želja d.o.o. izrađuje fasade s izolacijom od stiropora ili kamene vune uz završni sloj žbuke u boji po izboru klijenta.

Krovopokrivač

Osim fasade, znatnu uštedu toplinske energije donijet će vam i kvalitetno izrađen krov. S obzirom na to da krov mora izdržati sve vremenske prilike i neprilike tijekom cijele godine, nužno je odabrati kvalitetne materijale koji će osigurati dugotrajan i otporan pokrov za vaš građevinski objekt. U predjelima gdje je krov izložen velikim opterećenjima zbog nevremena i vjetra, neophodni su strmi krovovi, no želite li ipak ravni krov , krovnu terasu ili krovni vrt, Želja d.o.o. bavi se izradom klasičnih kosih krovova s pokrovom od crijepa, ali i ravnih krovova s PVC folijama.
 

Trebate li pouzdanog fasadera, krovopokrivača ili građevinsku tvrtku za adaptaciju stana, odnosno obiteljske kuće u Rijeci i okolici, građevinski obrt Želja ove vam usluge nudi po prihvatljivim cijenama, uz vrhunsku kvalitetu izvedenih radova. Neke od fasada koje su do sad napravili pogledajte u fotogaleriji, a više o uslugama koje vam nude saznajte na stranicama portala eKvarner.info.
 
(I: eKvarner.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se