TRAŽIŠ? NAĐI.

Konferencija: Žene bez PARdona

SEMINARI I EDUKACIJE 2020.
31.10.2019. 8:50:13

Konferencija: Žene bez PARdona
Visoka poslovna škola PAR od 2014. godine organizira „Žene bez PARdona", događaj nastao kao odgovor na globalnu inicijativu međunarodnog umrežavanja poduzetnica koji poziva na pozitivne promjene i participaciju.
 
Vrijeme i mjesto održavanja: 22. studenoga (od 17 do 20 h) u prostorijama Par-a: Trg Riječke rezolucije 4, Rijeka.

Radi se o obilježavanju globalnog Dana poduzetništva žena čiji se utjecaj iz SAD-a tijekom godina proširio na sve kontinente. No, od svog začetka 2014. godine, pronašao je podršku u Rijeci gdje je organizaciju događaja povodom WED globalnog dana (Women’s Entrepreneurship Day) preuzela Visoka poslovna škola PAR na čelu s Gordanom Nikolić, hrvatskom WED ambasadoricom.

Do sada je održano šest konferencija "Žene bez PARdona”, a 2018. ista je poprimila međunarodni karakter. Konferencija uključuje glavno predavanje, panel raspravu, razgovor jedan na jedan te motivacijski govor. Cilj konferencije je inspirirati žene kroz lokalne, nacionalne i globalne aktivnosti kako bi im pomogli istražiti njihov poduzetnički potencijal pozitivnim stavovima i inspirativnim pričama.

Konferencija „Žene bez PARdona" do sada je obradila brojne teme: Žene kao pokretači obiteljskog poslovanja, Biti ili ne biti, Žene u politici i businessu, Uloga žena u medijima, Žene hrvatskog biznisa i diplomacije, Rising stars – mlade poduzetnice u usponu.

Od 2018. godine u sklopu konferencije dodjeljuje se i nagrada za ženu godine pod nazivom PARDonna.
 
(l:par.hr)
 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se