TRAŽIŠ? NAĐI.

Kako jednostavno uštedjeti na grijanju

ŠTO, GDJE, KAKO...?
8.1.2021. 9:48:00

Kako jednostavno uštedjeti na grijanju
Kad dođe zima i temperature se naglo spuste svi bismo željeli na što ekonomičniji i jednostavniji način zagrijati svoj dom. S obzirom na to da je cijena jedan od bitnih faktora kad uspoređujemo oblike grijanja, u suradnji s tvrtkom Baltazar iz Rijeke donosimo vam nekoliko prednosti peleta i briketa.

Peleti za niže troškove grijanja

Peleti su, uz drva, jedno od najjeftinijih sredstava za ogrjev, a ujedno oko njih nema gnjavaže oko piljenja, sušenja i slaganja kao oko drva. Ako vam se ne da ustajati ujutro da pripremite drva i naložite vatru, s peletima nećete imati tih problema. Peći na pelete mogu se isprogramirati i tako vam omogućiti ustajanje u zagrijani prostor te vraćanje se s posla u zagrijani dom. 

Dostava peleta – Rijeka, Kvarner, Istra, Gorski kotar

Pelet je obnovljivi izvor energije koji se dobiva prešanjem usitnjenog drveta. Proizvodi se bez ikakvih dodataka zbog čega ne sadrži tvari štetne po zdravlje. Tvrtka Baltazar nudi vam razne vrste kvalitetnih peleta u pakiranjima od 15 kg po vreći, a vrše i dostavu diljem Kvarnera, Istre i Gorskog kotara. Cijena prijevoza peleta ovisi o lokaciji na koju vam pelete treba dostaviti.

Kvalitetni peleti Baltazar

Tvrtka Baltazar nudi vam nekoliko vrsta peleta porijeklom iz Hrvatske, Njemačke. U njihovoj ponudi ćete pronaći Pelete M od 100 postotne jelovine, snage 5,1kW/kg s energetskim certifikatom EN plus A1, zatim M Green dragon pelete također od jelovine. Wood pellet peleti su od hrasta hrvatskog proizvođača Galekovića, a na paleti se nalazi 70 vreća od 15 kilograma. Tu su i njemački myWood Premium peleti od 100 postotne crnogorice. Saznajte više o najpovoljnijim peletima na stranicama portala eKvarner.info.
 

Briketi za grijanje

Osnovna prednost briketa je što su pogodni za sve vrste peći, kamina i kotlova pa ih mogu koristiti svi oni koji se inače griju na kruto gorivo poput drva. Baltazar vam nudi Bjelin briket i izvrstan Ruf briket koji je i do 4 puta efikasniji od drva i dvostruko efikasniji od drugih peleta iste zapremnine. Ovaj je briket je sušen tako da skoro pa i nema vlage, zbog čega sagorijeva s i do 10 puta manje dima i čađi pa tako vaša peć i dimnjak ostaju čisti. Briket dolazi u pakiranju od 10 kg, lako se skladišti i zauzima mnogo manje mjesta nego drvo. 

Zanima li vas dostava peleta ili se želite saznati cijene briketa u ponudi tvrtke Baltazar, kontaktirajte ih upitom ili telefonom. Više o tome kako naručiti kvalitetne A1 pelete saznajte na portalu eKvarner.info.
 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.
 
(I:eKvarner.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se