Google večer s Brunom Glavanom

NOVOSTI
7.1.2019. 9:01:31

Google večer s Brunom Glavanom
Blagdani su prošli, vrijeme je za nove edukacije. Svi vi koji nudite usluge ili proizvode na internetu, neprestano se trebate usavršavati i tražiti nove načine putem kojih ćete doprijeti do kupaca. Google alati neosporno mogu poslužiti u ostvarenju tog cilja.

Pomoću Google alata može se:

  • doprijeti do ciljane publike
  • pratiti, mjeriti i analizirati ostvarene rezultate
  • pratiti trendove u vašem okruženju i u svijetu
  • istražiti konkurenciju - Biti u pravo vrijeme na pravom mjestu
  • istaknuti se
Danas nije dovoljno samo biti prvi i najbolji. Treba se neprestano dokazivati i biti prisutan u online svijetu kako vas ne bi zaboravili, a ovi alati su jedan dobar i kvalitetan most koji povezuje vas i vaše kupce. Bruno Glavan, pravi hedonist kad je u pitanju Google Ads i sve što počinje s riječi "Google", sigurno će i u vama probuditi želju za Google alatima koji u sebi kriju raznovrsne mogućnosti.
 
Nisu unaprijed otkrili o kojim se alatima radi, ali sigurno neke od njih niste još koristili, a možda čak ni čuli za njih!
 
Vidimo se u petak (11. siječnja) u Klubu Bačva u 18 h!
 
Na linku možete rezervirati vaše mjesto i saznati više detalja o eventu.
 
 (l:meetup.com)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se