Crikvenica postala domaćin Dana UHPA-e 2018.

NOVOSTI
3.1.2018. 12:04:46

Crikvenica postala domaćin Dana UHPA-e 2018.

U zagrebačkom hotelu The Westin održana je 37. Skupština UHPA-e strukovne udruge i 32. Skupština UHPA-e udruge poslodavaca u čijem je programu direktorica Turističke zajednice Grada Crikvenice Marijana Biondić prezentirala turističku ponudu Rivijere Crikvenica u kojoj je predstavljen višestruko nagrađivani promotivni film "Discover, enjoy, repeat" te eno-gastro ponuda Crikvenice. Rivijera je, osim prikazanog filma, predstavljena i kroz niz autohtonih jela spravljenih od ruke poznatog kuhara Dragana Viskovića te ponudom Vinarije "Pavlomir".

UHPA je prepoznala intenzivni razvoj novih turističkih proizvoda te izuzetne rezultate i rast ostalih turističkih pokazatelja destinacije te odabrala Crikvenicu za domaću destinaciju godine 2017./2018.

Tijekom godine dana Turistička zajednica Grada Crikvenice, ali i čitava Rivijera Crikvenica, uz ostalo dobiva i niz marketinških i konzultantskih aktivnosti, poput online promocije destinacije, promocije u UHPA tiskovinama (UHPA Directory i UHPA Stručna revija), zasebnoj brošuri (časopis "Way to Croatia” posvećen destinaciji godine) i na javnim nastupima (primjerice, na radionicama, skupštinama i raznim događanjima, godišnjem skupu "Dani UHPA-e” itd.). Osim toga, predstavnici Rivijere Crikvenice će dobiti priliku održati posebne prezentacije destinacije na raznim UHPA-inim događanjima. Uz dvije održane, početkom godine održat će se još dvije edukativne radionice namijenjene turističkim agencijama na području crikveničke rivijere, čiji će osnovni ciljevi biti kreiranje novih paket aranžmana i razvoja selektivnih oblika turizma.

Zahvaljujući ovome projektu, Crikvenica će od 22. do 24. ožujka 2018. biti domaćin "Dana UHPA-e 2018.”, višednevnog godišnjeg susreta turističkih agencija i ostalih dionika u turizmu. Ovaj je najveći skup turističkih agencija u Hrvatskoj s preko 100 predstavnika turističkih agencija te predstavnika Ministarstva turizma, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske turističke zajednice svakako prilika za dodatnu promociju destinacije, ali i jačanje suradnje s hrvatskim i inozemnim turističkim agencijama.

 

(I: kvarnerski.info)


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se