Prijavite se na besplatne edukacije u turizmu

SEMINARI I EDUKACIJE 2022.
6.3.2020. 8:34:22

Prijavite se na besplatne edukacije u turizmu
Prije početka nove turističke sezone, Turistička zajednica Grada Crikvenice odlučila je organizirati nekoliko edukativnih radionica za privatne iznajmljivače i turističke djelatnike, s ciljem podizanja konkurentnosti, što bi u konačnici doprinijelo većem zadovoljstvu gostiju i boljim turističkim rezultatima.

Prva edukacija održat će se 10. ožujka od 17:00 na temu: „Kako storytelling može produžiti sezonu?" – predavači su Marinela Dropulić Ružić i Goran Rihelj.

Druga edukacija nosi naziv „Uspješno poslovanje u 7 koraka / Novi propisi u poslovanju", a održat će se 19. ožujka u 17:00 sati – predavači su Meri Čizmić Kraljević i Sanja Delin.

Treća edukacija pod nazivom „Cikloturizam & cikloturist" održat će se u utorak 24. ožujka od 17:00 sati – predavači su Nedo Pinezić i Marinela Dropulić Ružić.

Sve navedene edukacije će se održavati u zgradi Stare škole, Vinodolska 1 - Crikvenica.
 
S obzirom na to da su besplatne za sve zainteresirane, a broj mjesta je ograničen, čim prije prijavite na željenu edukaciju na sljedeći e-mail: tea@tzg-crikvenice.hr
 
(l:crikvenica.hr)
 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se