11. Dan turizma

NOVOSTI
7.12.2017. 8:44:00

11. Dan turizma
Na kraju još jedne uspješne sezone, u organizaciji Turističke zajednice Grada Krka, 11. po redu okupljanje svih dionika turističke ponude poznato kao Dan turizma, održat će se 13. prosinca 2017. godine, u Hotelu Marina, s početkom u 10.00 sati.

Zadaća ovog sada već tradicionalnog susreta, uz osvrt na netom završenu turističku sezonu tijekom koje je još u kolovozu na području Grada Krka ostvareno milijun noćenja, jest zajedničko kreiranje planova za buduće razdoblje, što bi trebalo pridonijeti ujednačenom razvoju svih segmenata destinacijskog proizvoda. Drugim riječima, cilj je, kao i dosad, okupiti sve predstavnike gospodarskog i građanskog sektora da iz vlastitog diskursa rasprave predložene teme kako bi se dobila što jasnija slika funkcioniranja destinacije, odnosno kako bi se sa što više konkretnih zaključaka krenulo u kreiranje nadolazećeg razdoblja.

Planirano je da se, tijekom višesatnog sastanka, rasprava moderira temeljem sljedećih tematskih cjelina:
  • komunalna problematika – uređenje i oblikovanje starogradske jezgre, čistoća i gospodarenje otpadom te promet,
  • funkcioniranje luke,
  • kvaliteta turističkog proizvoda – smještaj, trgovačka i gastro ponuda te uslužne djelatnosti,
  • manifestacije, programi i ostala događanja,
  • turistička ambulanta i zdravstveni servis u turizmu,
  • udruge građana i njihova uloga u turizmu,
  • autohtoni proizvodi kao gospodarski potencijal i dio turističkog identiteta.
(I:kvarnerski.com) 

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se