Prijavite se na INFO dan i saznajte kako dobiti nepovratne subvencije za razvoj inovativnog proizvoda i usluge

NOVOSTI
28.6.2017. 8:49:26

Prijavite se na INFO dan i saznajte kako dobiti nepovratne subvencije za razvoj inovativnog proizvoda i usluge
STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci i Zaklada FIPRO pozivaju vas na INFO dan – dodjela nepovratnih subvencija temeljem mjere Sufinanciranje razvoja komercijalizacije inovativnog proizvoda ili usluga.

TKO?
Grad Rijeka i Zaklada FIPRO objavili su javni poziv, a g. Neven Tamarut, direktor za razvoj poslovanja u STEP RI prezentira bitne odredbe poziva te pojašnjava kriterije za dodjelu sredstva poduzetnicima na području grada Rijeke.

ŠTO?
Bespovratna sredstva koja se usmjeravaju pravnim osobama za komercijalizaciju novog ili značajno poboljšanog koncepta proizvoda ili usluge koji imaju tržišni potencijal u najnižem iznosu od 35.000,00 do najvišeg iznosa od 50.000,00 kuna po pojedinom projektu i taj iznos predstavlja 80% svih troškova (bez PDV-a).

ZAŠTO?
Radi stvaranja ili povećanja konkurentnosti poduzeća.

GDJE I KAD?
U zgradi STEP RI znanstveno – tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci (Kampus na Trsatu), prvi kat dvorana 107, ul. Radmile Matejčić 10, Rijeka i to dana 4. srpnja 2017 u 9,30 sati (trajanje oko 45 min)

KOME JE NAMIJENJENO?
Subjektima malog gospodarstva utvrđenih Zakonom o poticanju razvoja malog gospodarstva sa sjedištem na području grada Rijeke i fizičkim osobama – nositeljima inovativnih ideja koji su spremni registrirati gospodarsku djelatnost na način da im sjedište bude na području grada Rijeke.

Više o natječaju/pozivu može se pogledati na mrežnim stranicama: http://fipro.hr/

Detaljnije informacije u vezi organizacije info dana uputiti na: 051 265 963

Datum i vrijeme održavanja: 4.7.2017. u 9,30h
Mjesto održavanja: Step Ri znanstveno-tehnologijski park – učionica na prvom katu
Trajanje: od 9,30 do 10,15h
Rok za prijavu: 3.7.2017. do 12h
 
(I:eKvarner.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se