Prijave obrtnika u program Adventa na Mrkatu koji će trajati cijelog prosinca

NOVOSTI
13.11.2017. 8:35:47

Prijave obrtnika u program Adventa na Mrkatu koji će trajati cijelog prosinca
Udruženje obrtnika Opatija, koje okuplja oko devet stotina članova iz Opatije, Matulja, Lovrana i Mošćeničke Drage, uputilo je javni poziv obrtnicima da se uključe u program Adventa na Mrkate 2017. godine.

Kako se ističe u informaciji koju potpisuje tajnik udruženja Dušan Mušćo, UO Opatija je s Gradom Opatijom potpisao Sporazum o organizaciji Adventa na Mrkate, a kao izvoditelj programa odabran je obrt za specijalizirane dizajnerske djelatnosti Wanda iz Opatije.

Prema rasporedu koji je proslijeđen obrtnicima, Advent na Mrkate trajat će od 2. do 31. prosinca i tematski biti podijeljen na tri cjeline – Slatki Mrkat do 10. prosinca, Zeleni Mrkat do 17. prosinca te Blagdanski mrkat u posljednja dva ovogodišnja tjedna. Između ostalog, najavljene su izložbe i promocije, a najatraktivniji dio programa su koncerti grupa Mayales i Elemental.

U poslanoj informaciji, obrtnike se poziva da „iskažu svoj eventualni interes za sudjelovanje", u programu ili kao zakupci prodajnih štandova i kućica.
– Za iskaz interesa i detaljne informacije s tim u vezi, direktno se obratite izvoditelju programa. Ako ste zainteresirani, odluku donesite što prije kako bi bili uvršteni. Za eventualne nejasnoće, možete se obratiti i uredu Udruženja obrtnika, naveo je Mušćo.
 
(I:poduckun.net)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se