TRAŽIŠ? NAĐI.

Besplatna edukacija: Izrada internetske stranice i vizualnog identiteta za novoosnovana poduzeća

SEMINARI I EDUKACIJE 2020.
10.2.2020. 9:22:04

Besplatna edukacija: Izrada internetske stranice i vizualnog identiteta za novoosnovana poduzeća
Web stranica je jedan od ključnih alata poslovanja u današnjem digitalnom dobu. Ona omogućuje povezivanje s ciljanom skupinom poduzeća, nudi mogućnost otvaranja online trgovine te nudi veliki broj analitičkih podataka koji se mogu iskoristiti za unaprjeđenje poslovanja i izgradnju kvalitetnijeg poslovnog odnosa sa svojom ciljanom grupom potrošača. A nikad nije na odmet da sve to skupa i dobro izgleda.

Besplatna edukacija "Poslovanje u digitalnom dobu – Izrada internetske stranice i vizualnog identiteta za novoosnovana poduzeća” namijenjena je nezaposlenim osobama koje su u postupku pokretanja poslovanja i namjeravaju se samozaposliti te na tržištu ponuditi svoje usluge ili robe. Tijekom edukacije naučit će se što znače kratice poput CSS-a, CMS-a, kako izraditi i uređivati internetsku stranicu za vaše poduzeće te o čemu razmišljati prilikom pripreme sadržaja za istu. U drugom dijelu edukacije, polaznici će razvit vizualni identitet za svoju poslovnu ideju, knjigu standarda te oblikovanje promotivnih materijala koje će se koristiti prilikom plasiranja vaših usluga i roba na tržište. Edukaciju zajedno vode iskusni informatičar i grafički dizajner koji će sigurno imati puno dobrih savjeta i trikova koje će podijeliti s polaznicima.

Četverodnevna edukacija održat će se 18., 20., 25. i 27.  veljače, od 9:00 do 16:00 sati.
 
Za prijavu je potrebno poslati mail na: mjeremic@ctk-rijeka.hr najkasnije do petka, 14. veljače.

Polaznici prilikom upisa u edukaciju trebaju dokazati da su u statusu nezaposlenosti (prilaganjem Izjave o statusu nezaposlenosti) uz zapis o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje ili donošenjem potvrde o nezaposlenosti s Hrvatskog zavoda za zapošljavanje) i da pokreću vlastito poduzeće (potpisom izjave pri dolasku na edukaciju), pritom mogu koristiti aktivne mjere zapošljavanja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Edukacija je dio aktivnosti projekta LO.PA.Z. PLUS financiranog iz Europskog socijalnog fonda.
 
(l:lpz-pgz.hr)

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se