Besplatan seminar: Razgovor s knjigovođom

NOVOSTI
24.9.2019. 8:56:15

Besplatan seminar: Razgovor s knjigovođom
Planirate osnovati poduzeće ili ste ga nedavno osnovali a niste sigurni da li ste upućeni u sve što vas čeka? Strah vas je da ćete zabrljati već na prvom koraku?

Na seminaru „Razgovor s knjigovođom vol. 1 – Uloga vlasnik-direktor-radnik" polaznici će se upoznati s obvezama i pravima koje kao vlasnik, direktor i zaposlenik u poduzeću imaju a s ciljem izbjegavanja plaćanja kazni zbog nepoznavanja zakonskih odredbi.

Raspravljat će se o dokumentaciji koju su poduzetnici obavezni voditi, odlukama koje su obavezni donositi i povlasticama na koje imaju ili nemaju pravo ovisno o svojoj ulozi u poduzeću.

Seminar je namijenjen onima koji namjeravaju započeti vlastito poslovanje ili su tek započeli s poslovanjem i traže informacije koje će im pomoći da bolje razumiju poduzetničko okruženje i ono što ih očekuje.
 
Vrijeme i mjesto održavanja: 03. listopada u 9:30 h, STEP RI znanstveno-tehnologijski park – učionica na prvom katu, Radmile Matejčić 10, Rijeka.

Sadržaj

  • Uloga vlasnik/direktor/radnik
  • Obaveze vlasnika poduzeća (donošenje odluka,…)
  • Prava vlasnika poduzeća (isplata dobiti,…)
  • Obaveze direktora poduzeća (vođenje poslovnih knjiga, provođenje zakona o fiskalizaciji,…)
  • Prava direktora poduzeća
  • Radnik
  • Zapošljavanje u poduzeću (prava, troškovi, …)

Predavač

Ana Janežić diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, a nakon toga je radila kao računovođa u privatnom sektoru i time stekla dugogodišnje iskustvo iz područja financija i knjigovodstva.
Tijekom godina se kontinuirano usavršavala te je danas poslovna savjetnica za područje financija i knjigovodstva u STEP RI znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci. Edukacije koje provodi ocijenjene su od strane polaznika kao jednostavne i lako razumljive, bazirane na primjerima iz prakse.

Trajanje: od 9:30 do 13:00 h
Rok za prijavu: 02. listopada do 12h ili do popunjavanja mjesta
Kotizacija: NE PLAĆA SE (financirano iz projekta EEN)
 
 
(l:step.uniri.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se