Besplatan seminar: Osnove vizualnog identiteta

NOVOSTI
30.5.2019. 8:21:18

Besplatan seminar: Osnove vizualnog identiteta
Vizualni identitet puno je više od samog logotipa. Što on sve obuhvaća, saznat ćete na edukaciji Osnove vizualnog identiteta. Kao što sam naziv daje naslutiti, kroz edukaciju će se odgovoriti na osnovna pitanja o vizualnom identitetu: što je to? što dobar identitet uključuje? i čime se voditi pri stvaranju vizualnog identiteta?

Tijekom predavanja proći ćete kroz proces stvaranja vizualnog identiteta, kroz pripreme koje je potrebno napraviti kako bi finalni proizvod bio smislen i zadovoljavao komunikacijske ciljeve te kroz konkretne savjete za one koji se u njegovo stvaranje upuste sami. Edukacija će također dati uvid u to na što paziti kod angažiranja dizajnera.

Vrijeme  i mjesto održavanja: 06. lipnja u 10 h, STEP RI znanstveno-tehnologijski park – učionica na prvom katu, Sveučilišta u Rijeci
Radmile Matejčić 10, Rijeka.

Ovo je predavanje namijenjeno nedizajnerima, poduzetnicima koji još nemaju vizualni identitet ili ga žele promijeniti.

Nakon trosatne edukacije, polaznici bez prethodnog znanja neće moći sami dizajnirati logotip ili vizualni identitet, ali će svakako imati bolji uvid u to što znači dobar vizualni identitet i što od njega očekivati. Oni s predznanjem, dobit će korisne savjete u polju tipografije, boja i sličnog. Svi polaznici steći će znanje za stvaranje dobrog briefa koji je temelj stvaranja dobrog vizualnog identiteta, bilo da ga rade sami ili angažiraju dizajnera.

Predavači

Nina Raimann završila je komunikacijski grafički dizajn na Emily Carr Universityju u Vancouveru, a Martina Čip hrvatski i engleski jezik na Filozofskom fakultetu u Rijeci. Zajedno spajaju vizualne i verbalne vještine i vlasnice su studija za dizajn i copywriting – Cipmann. Autorice su više od 50 vizualnih identiteta koje vjerojatno srećete svakodnevno, a rade za najrazličitije industrije – od projektiranja dizalica i CNC-obrade metala do kulturnih manifestacija i gradske knjižnice. Radovi su im objavljivani u mnogim stranim dizajnerskim publikacijama i blogovima.

Trajanje: od 10:00 do 14:00 h
Rok za prijavu: 05. lipnja do 12h ili do popunjavanja mjesta
Kotizacija: ne plaća se (financirano iz projekta EEN)
 
 
(l:step.uniri.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se