TRAŽIŠ? NAĐI.

Besplatan seminar: Osnove pokretanja web shopa

SEMINARI I EDUKACIJE 2020.
4.11.2019. 8:34:11

Besplatan seminar: Osnove pokretanja web shopa
Proširenje poslovanja u virtualni prostor postaje sve popularnije i poduzetnici koji to još nisu napravili često nisu ni svjesni koliko klijenata gube.

Iako prema istraživanjima Hrvati i dalje preferiraju kupovinu u fizičkim poslovnicama, veliki broj istražuje ponudu online i nakon toga se odlučuje za kupovinu. Web shop, osim što povećava prodaju, utječe na povjerenje kupaca – danas svi googlaju i ako niste na internetu, sumnjivi ste.

Pokretanje i održavanje web shopa je jeftinije u odnosu na fizičku trgovinu, ali može predstavljati izazov. Osim šume zakona u kojima se morate snaći, na raspolaganju su i brojna rješenja za njegov razvoj te kriva početna odluka o izboru platforme i drugih važnih elemenata može u konačnici dovesti do većih troškova i manjeg prometa.

Vrijeme i mjesto održavanja: 14. studenoga u 10 h, STEP RI znanstveno-tehnologijski park – učionica na prvom katu

Na seminaru Osnove pokretanja webshopa polaznici će se upoznati s osnovnim koracima neophodnim za pokretanje internet trgovine, o raspoloživim platformama za razvoj webshopa, zakonskim ograničenjima i drugim važnim elementima.

Seminar je namijenjen malim i srednjim poduzetnicima koji nemaju web shop, a htjeli bi ga pokrenuti.

Predavač

Jana Blažević Marčelja, mag. oec., poslovna je savjetnica i predavačica te certificirani Pricing Professional pri Professional Pricing Society – vodećoj svjetskoj udruzi posvećenoj strateškom pristupu određivanju cijena.
Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci te se stručno usavršavala u Beču, nakon čega je vodila niz nacionalnih i međunarodnih razvojnih projekata. Ima dugogodišnje iskustvo na području edukacije, razvoja novih proizvoda i tehnoloških rješenja te unapređenja poslovnih procesa. Posljednjih nekoliko godina kreirala je i održala niz seminara o određivanju cijena.
Zamjenica je direktora i voditeljica edukacijskog centra Step Ri znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci.

Trajanje: od 10:00 do 11:00 h
Rok za prijavu: 13. studenoga do 12 h ili do popunjavanja mjesta
Kotizacija: ne plaća se (financirano iz projekta EEN)
Napomena:
Prilikom zaprimanja prijava vodit će se računa je li seminar namijenjen prijavitelju. Prijava drugog djelatnika iz iste tvrtke moguća je u slučaju preostalih mjesta.
 
 
(l:step.uniri.hr)
 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se