Besplatan seminar: Kako zaštititi svoj proizvod ili uslugu

NOVOSTI
9.5.2018. 12:30:33

Besplatan seminar: Kako zaštititi svoj proizvod ili uslugu
Zaposlenici tijekom rada imaju pristup povjerljivim informacijama, a njihovo dijeljenje izvan organizacija može prouzročiti značajnu financijsku štetu vlasnicima. S druge strane, uspješni proizvodi i usluge privlačni su za kopiranje od pojedinaca koji žele ostvarili zaradu na lakši način.

Koje aktivnosti treba provesti u organizaciji kako bi se zaštititi od „curenja" povjerljivih informacija? Kako prije toga utvrditi koje informacije treba smatrati povjerljivim i identificirati vrijednu nematerijalnu imovinu? Sudionici će imati prilike čuti odgovore na ova i druga pitanja.

Suvremeno upravljanje poduzećima traži od vlasnika i menadžera da se u području zaštite vrijednosti poduzeća kontinuirano informiraju, kako bi mogli ići u korak s brzim promjenama.

Predavanje bi Vam trebalo pomoći u kvalitetnom informiranju o opasnostima i mogućnostima.

Predavanje je namijenjeno primarno rukovoditeljima malih i srednjih poduzeća.

Vrijeme i mjesto održavanja: 17.5.2018. u 10,00h, Step Ri znanstveno-tehnologijski park – učionica na prvom katu, Rijeka

Trajanje: od 10,00 do 11,30h

Sadržaj

  • Nastajanje vrijednosti u poduzeću
  • Ugovorni odnos iz radnog prava i klauzule povjerljivosti
  • Intelektualno vlasništvo, prava i formalni oblici zaštite
  • Mogućnosti pretvaranja vrijedne imovine u utržive proizvode ili usluge
  • Ostali oblici zaštite proizvoda i usluga

Predavač

Neven Tamarut imenovan je direktorom za razvoj poslovanja u STEP RI znanstveno- tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci d.o.o u veljači 2009. na kojoj poziciji i danas radi kao odgovorna osoba za razvoj inkubacijskih programa za osnivanje i razvoj tvrtki utemeljenih na novim znanjima i inovacijama. U sklopu radnog mjesta g. Tamarut se usavršava u području zaštite intelektualnog vlasništva i licenciranja te korisnike STeP Ri-a savjetuje u sklopu programa potpore. G. Tamarut ima od prije 11 godina radnog iskustva poslovanja i upravljanja u komercijalnom sektoru u maloprodaji, veleprodaji te distribuciji u organizacijama s preko 2.500 zaposlenika. G. Tamarut ima diplomu Ekonomskog fakulteta u Rijeci, a u lipnju 2010 na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu obranio je magistarski rad na poslijediplomskom studiju Poslovno upravljanje (MBA) i stekao zvanje magistra znanosti.

Prijavite se na edukaciju: Kako zaštititi svoj proizvod ili uslugu – prijave su otvorene

NAPOMENA: Osobni podaci koji se prikupljaju prilikom prijava na radionice koriste se isključivo u svrhe slanja obavijesti o radionici i, nakon održane radionice, u svrhu dostavljanja materijala s radionica, te isti neće biti ustupljeni trećim stranama

Rok za prijavu: 16.5.2018. do 12h ili do popunjavanja mjesta

Kotizacija: ne plaća se (financirano iz projekta EEN)

Napomena: Prilikom zaprimanja prijava voditi će se računa je li seminar namijenjen prijavitelju. Prijava drugog djelatnika iz iste tvrtke moguća je u slučaju preostalih mjesta.
 
(l:step.uniri.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se