Pošalji upit
Slanje…


Može li bolje od domaćeg i autohtonog? Predstavljamo vam konobu na Rabu

Ugodna atmosfera, dobra hrana, čaša vina i veselo društvo...zvuči primamljivo?
Nas podsjeća na ugodne ljetne noći provedene u konobi Rab; predstavljamo vam konobu koja nas je jednostavno oduševila.

U mediteranskoj uličici, skrivenoj od pogleda i gradske vreve, ali opet u samom srcu grada smjestila se Konoba Rab, koja već na prvi pogled privlači toplim obiteljskim ambijentom. Ljubazno osoblje duša je ove konobe, a svojim pristupom prema gostu stvaraju domaću i ugodnu atmosferu- kao da smo tamo svaki dan! Polako dolazimo do najvažnijeg dijela, gdje naručujemo hranu i pomno biramo i analiziramo svaki sastojak, dok nam osoblje pomaže u izboru.
 
Na meniju je autohtona i originalna rapska hrana, spravljena od domaćih lokalnih namirnica. Nema izmišljanja, što je u sezoni i što je svježe, to je na meniju. Čisti hedonizam!
 
Svašta se našlo na izboru i bila je to teška odluka; na Rabu jedini nude jela pod pekom, i to je prva preporuka koju smo dobili. Našao se tu i specijalitet "Rapska grota", sušena hobotnica, rižota i tjestenine, mesna i riblja jela... Odlučili smo se za peku po preporuci, a bili smo i pregladni za razmišljanje.
 
Zanima Vas naš dojam? Nismo pogriješili u izboru! U kombinaciji s vrhunskim domaćim vinom, osjetili smo pravu eksploziju okusa. Jelo koje može zadovoljiti svakoga, pa čak i najveće gurmane. Došao je red na desert i čuvenu "Rapsku tortu", što kažu da je nezaobilazno i da slatkoljupci svakako moraju probati. Zaista, bili smo i prezadovoljni, stoga svoju preporuku šaljemo dalje. 

Uz ljepotu kraja, najbolja uspomena koju možete ponijeti s Raba je zapanjujući svijet okusa, koji će vam još dugo vremena ostati u sjećanju i o kojem ćete pričati. Zato gurmani, put pod noge i pravac Rab.

Povezane novosti

Znate li što je rapska grota i gdje je možete kušati?

Odgovore na ova pitanja dobili smo u najpoznatijoj rapskoj konobi...
Pogledaj sve novosti

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više