TRAŽIŠ? NAĐI.

KLESARIJA HRVATIN

Nadgrobni spomenici, cnc obrada mramora, kamena, graviranje slike na kamenu, Rijeka, kuhinjske plohe
Naziv poslovnog subjekta:    KLESARIJA HRVATIN
  Veli Brgud 59a, Matulji 51213
Općina  Jurdani
Županija  Primorsko-goranska
E-mail  Kontaktirajte nas
Kontakt osoba  Ivan Hrvatin
https://www.ekvarner.info/klesarija-hrvatin/
  RADNO VRIJEME: PON - PET: 08:00 - 16:00
O NAMA

Klesarija Hrvatin

 
Klesarija Hrvatin iz Matulja kraj Rijeke bavi se rezanjem i obradom kamena, mramora i granita te montažom istih.
 
Izrađujemo: nadgrobne spomenike, prozorske klupčice, stepenice, podne i zidne obloge, kamine, stolove te razne elemente po narudžbama kupaca. Također se bavimo i izradom i postavljanjem rubnog kamena bazena kao i kuhinjskih ploha.
 
šetnica popločana kamenom

Veliki izbor materijala te strojevi za obradu i rezanje kamena, mramora i granita omogućuju nam izradu kvalitetnih proizvoda. Osim toga vam nudimo i uslugu CNC obrade kamena kao i graviranje slike u kamenu

Pouzdana smo i iskusna tvrtka koja se odlikuje originalnošću, kvalitetom, pristupačnošću i kratkim rokovima izvedbe, a svoje usluge pružamo na području cijele Rijeke i Istre.
 
Nadgrobni spomenici 

Dugogodišnji rad u ovoj djelatnosti, naši iskusni djelatnici i kvalitetni strojevi garancija su kvalitete i postojanosti naših proizvoda. Cilj nam je kontinuirano ulagati u razvoj naše usluge kako bi zadovoljili potrebe svih naših klijenata.

Zatražite ponudu putem forme za upit ili nas nazovite!
Stojimo vam na usluzi!
 
Granitni pult
DJELATNOSTI

Cnc obrada mramora
PROIZVODI I USLUGE

Izrada nadgrobnih spomenika


Jedna od glavnih naših djelatnosti je izrada nadgrobnih spomenika, oblaganje grobnica i njihovo uređenje dekorativnim elementima. Izrađujemo različite nadgrobne spomenike  - jednostavne, zahtjevne, klasične, moderne... Sve prema željama kupaca.

Cnc obrada kamena i mramora

 
Uz pomoć cnc stroja za obradu kamena i mramora u mogućnosti smo izraditi razne proizvode u oblicima po želji kupca. Uredite svoj interijer s unikatnim stolom ili kaminom koji će izgled prostora dignuti na višu razinu.

Graviranje slike na kamenu

 

U mogućnosti smo gravirati sliku na kamenu pomoću cnc stroja koji s velikom preciznošću stvara kvalitetnu sliku. Slike graviramo u raznim stilovima i dimenzijama.

 

Kamene kuhinjske plohe

Kamene kuhinjske plohe ističu se ljepotom prirodnog materijala. Iznimo su tvrde i otporne na grebanje, a otpornost na prljanje varira ovisno o vrsti kamena koju odaberete. Izrađujemo kuhinjske kamene plohe od vrste kamena po želji klijenta, prilagođene dimenzijama vaše kuhinje
REFERENCE

 • Hotel Hilton Rijeka
 • Hotel Magnolia
 • Hotel Kamelija
 • Hotel Tamaris
 • Hotel Royal
 • Hotel Milenij
 • Vila Royal
 • Sveti Jakov
 • Solaris Šibenik
 • HRT radio Rijeka
 • Prva policijska postaja
 
 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu ekvarner.info

   
 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se