Pošalji upit
Slanje…
O nama

Klesarija Hrvatin

 
Klesarija Hrvatin iz Matulja kraj Rijeke bavi se rezanjem i obradom kamena, mramora i granita te montažom istih.
 
Izrađujemo: nadgrobne spomenike, prozorske klupčice, stepenice, podne i zidne obloge, kamine, stolove te razne elemente po narudžbama kupaca. Također se bavimo i izradom i postavljanjem rubnog kamena bazena kao i kuhinjskih ploha.
 
šetnica popločana kamenom

Veliki izbor materijala te strojevi za obradu i rezanje kamena, mramora i granita omogućuju nam izradu kvalitetnih proizvoda. Osim toga vam nudimo i uslugu CNC obrade kamena kao i graviranje slike u kamenu

Pouzdana smo i iskusna tvrtka koja se odlikuje originalnošću, kvalitetom, pristupačnošću i kratkim rokovima izvedbe, a svoje usluge pružamo na području cijele Rijeke i Istre.
 
Nadgrobni spomenici 

Dugogodišnji rad u ovoj djelatnosti, naši iskusni djelatnici i kvalitetni strojevi garancija su kvalitete i postojanosti naših proizvoda. Cilj nam je kontinuirano ulagati u razvoj naše usluge kako bi zadovoljili potrebe svih naših klijenata.
 

Zatražite ponudu putem forme za upit ili nas nazovite!
Stojimo vam na usluzi!
 
Granitni pult
Djelatnosti
Cnc obrada mramora
Proizvodi i usluge

Izrada nadgrobnih spomenika


Jedna od glavnih naših djelatnosti je izrada nadgrobnih spomenika, oblaganje grobnica i njihovo uređenje dekorativnim elementima. Izrađujemo različite nadgrobne spomenike  - jednostavne, zahtjevne, klasične, moderne... Sve prema željama kupaca.

Cnc obrada kamena i mramora

 
Uz pomoć cnc stroja za obradu kamena i mramora u mogućnosti smo izraditi razne proizvode u oblicima po želji kupca. Uredite svoj interijer s unikatnim stolom ili kaminom koji će izgled prostora dignuti na višu razinu.

Graviranje slike na kamenu

 

U mogućnosti smo gravirati sliku na kamenu pomoću cnc stroja koji s velikom preciznošću stvara kvalitetnu sliku. Slike graviramo u raznim stilovima i dimenzijama.

 

Kamene kuhinjske plohe

Kamene kuhinjske plohe ističu se ljepotom prirodnog materijala. Iznimno su tvrde i otporne na grebanje, a otpornost na prljanje varira ovisno o vrsti kamena koju odaberete. Izrađujemo kuhinjske kamene plohe od vrste kamena po želji klijenta, prilagođene dimenzijama vaše kuhinje
Reference
 • Hotel Hilton Rijeka
 • Hotel Magnolia
 • Hotel Kamelija
 • Hotel Tamaris
 • Hotel Royal
 • Hotel Milenij
 • Vila Royal
 • Sveti Jakov
 • Solaris Šibenik
 • HRT radio Rijeka
 • Prva policijska postaja
 

Naša ponuda
pogledaj više
Novosti

Granit ili mramor: što odabrati za kuhinjsku radne ploče, stepenice ili pult?

Granit i mramor trajni su materijali izvrsne čvrstoće. Saznajte njihove glavne karakteristike i pojednostavnite si odabir....
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS
Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više