TRAŽIŠ? NAĐI.

KASTAV - EUROWAY

Tečaj engleskog jezika, za odrasle, za početnike, za djecu, Rijeka, Kastav
Naziv poslovnog subjekta:    KASTAV - EUROWAY
OIB:  17074690200
  Milana Marjanovića 20, Kastav 51215

Županija  Primorsko-goranska
E-mail  Kontaktirajte nas
Kontakt osoba  Branka Švorinić Bratonja
http://www.kastav-euroway.com/
www.ekvarner.info/kastav-euroway
Pridruži se
RADNO VRIJEME: pon-čet od 16 do 20
O NAMA

Euroway Kastav - škola stranih jezika 

 

Euroway Kastav - škola stranih jezika djeluje već više od 25 godina u centru grada Kastva.


Organiziramo tečajeve engleskog jezika za sve uzraste i razine znanja te pripremamo kandidate za međunarodno priznate ispite, dok tečajeve talijanskog i njemačkog jezika održavamo prema dogovoru. Zadovoljstvo polaznika najbolja je preporuka za našu školu, kao i činjenica da su nam mnogi polaznici vjerni dugi niz godina.


Euroway pruža više od učenja stranog jezika: individualni pristup, obiteljsku atmosferu, te organiziramo razne događaje i projekte!


 • Svake godine idemo u ljetnu školu u Englesku. U proteklih 25 godina u Cambridgeu & Londonu proveli smo 55 tjedana!
 • Halloween, Christmas Party i Easter Egg Hunt kod nas su prave male svečanosti koje polaznici, veliki i mali, s nestrpljenjem očekuju.
 • Učenje engleskog jezika ne može proći bez svakodnevnog ispijanja engleskog čaja, kojeg naši učenici obožavaju! Na temu čaja organiziramo radionice, quiz i čajanke.
 • „The Story of Kastav" najznačajniji je Euroway projekt koji objedinjuje znanje engleskog jezika i ljubav prema Kastvu. Dosad smo izradili Dječju kartu i putovnicu grada Kastva, izdali „Cookaway" - knjižicu recepata engleskih i kastavskih slastica te „The Book of Plays" - knjižicu igrokaza kastavskih legendi - naravno, sve na engleskom jeziku!
 • Dugi  niz godina uključeni smo u Addvantage program British Councila (Međunarodne organizacije Ujedinjenog Kraljevstva za kulturne i obrazovne veze). Brojem kandidata koje svake godine pripremamo za polaganje Cambridge English Qualifications (međunarodno priznatih ispita iz engleskog jezika) stekli smo status Silver Partnera. „Kruna" ispita svakako je svečani ceremonijal, dodjela certifikata i izlet u Zagreb kojem se svi vesele! 
 

 

Euroway House

 

Za vrijeme ljetnih školskih praznika, škola se pretvara u kuću za iznajmljivanje te postaje privlačno odredište za odmor za sve generacije! Učionice postaju spavaonice i dnevni boravak, a ured se pretvara u kuhinju s blagavaonicom.


U knjizi utisaka brojni gosti ističu izvrsnu lokaciju koja im omogućava aktivnosti po izboru – odlazak na plažu, šetnju šumom ili uživanje u bogatom programu festivala „Kastavsko kulturno leto". 

 

Euroway house

DJELATNOSTI

Škola stranih jezika Kastav - Euroway

Razmišljate li nam se pridružiti you are very welcome!!!
 

PROIZVODI I USLUGE

Tečajevi stranih jezika


Euroway nudi tečajeve namijenjene različitim dobnim skupinama i razinama znanja:

 • Tečajevi za predškolce
 • Tečajevi za djecu
 • Tečajevi za mlade/omladinu/srednjoškolce
 • Tečajevi za odrasle
 • Specijalizirani tečajevi
 • Ubrzani tečajevi
 • Individualni tečajevi prema potrebama pojedinca
 • Poduke
 • Priprema za CELA ispite (YLE, KET, PET, FCE, CAE, CPE)

 

Programi su usklađeni sa Zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike (CEFRCommon European Framework of Reference for Languages).

Pripreme za ispite

 

Osim redovnih tečajeva nudimo i pripremu za međunarodno priznate CELA (Cambridge English Language Assessment) ispite iz engleskog jezika kao stranog jezika. Ovi su ispiti u skladu sa standardima Vijeća Europe i udruženja ALTE (Association of Language Testers in Europe – europsko udruženje za izradu testova iz stranih jezika).

 

Na ispitima se testira čitanje, pisanje, slušanje, govor te upotreba engleskog jezika. Nakon uspješno položenog ispita dobiva se diploma koja potvrđuje vaše znanje, bez obzira želite li studirati u inozemstvu, tražite li posao u renomiranoj međunarodnoj tvrtki ili jednostavno želite potvrdu o svom znanju engleskog jezika.

 

Ovisno o razini (pred)znanja Euroway priprema kandidate za polaganje KET, PET, FCE, CAE i CPE ispita. Najmlađi – djeca od 7 do 12 godina - mogu se pripremati za polaganje YLE ispita na tri razine: Starters, Movers i Flyers.

 

Na temelju broja polaznika koje smo dosad uspješno pripremili za CELA ispite, British Council nam je dodijelio status „Silver Partner".

 

Ljetna škola u Engleskoj

 

Euroway je do sada u ljetnoj školi u Londonu proveo čak 46 tjedna. Gotovo svi polaznici tvrde da im je to „najizlet života".

 

Učenje u jutarnjim satima, razgledavanje Londona popodne, druženje s pripadnicima raznih kultura te život u pravoj engleskoj obitelji bez sumnje ostaju zauvijek u lijepom sjećanju.

 

Suradnja s ECSC-om (English & Cultural Studies Centres) traje skoro 20 godina. Izvanredne obitelji, izvrsna nastava, odlično organizirano slobodno vrijeme (razgledavanje Londona, posjeti mjuziklima, izlasci, izleti u Cambridge, Oxford...) - sve su to razlozi zbog kojih mnogi ljetnu školu u Londonu ponavljaju i nekoliko puta. Nije uzalud S. Johnson rekao „Tko se umorio od Londona, umorio se od života".


Za mlađe polaznike - prošle godine najmlađi izletnik bio je desetogodišnjak - organizirali smo 2 tjedni boravak u Cambridgeu i što da vam kažemo? Većina bi ponovla!

 

http://www.studiocambridge.co.uk/ 

 

Nismo ni odrasle zaboravili. Cambridge je idealan spoj učenja i odmora.


Ne oklijevajte,

krenite učiti engleski jezik uz naše tečajeve!!!

 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu ekvarner.info
"KASTAV - EUROWAY " se nalazi u ovim kategorijama
Škola stranih jezika, tečajevi, prevođenje, poduke, priprema i polaganje Cambridge ispita, učenje engleskog jezika u Engleskoj, tečaj engleskog, tečja njemačkog, prevoditelj, tečajevi informatike, Kastav, Rijeka

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se