TRAŽIŠ? NAĐI.

AUTO KRUNA SERVIS

Čišćenje fap filtera, gumi servis, centriranje trapa, Kastav, Rijeka, autoservis
Naziv poslovnog subjekta:    AUTO KRUNA SERVIS
OIB:  38699467149
  Brestovice 31, Kastav 51215

Županija  Primorsko-goranska
E-mail  Kontaktirajte nas
Kontakt osoba  Željko i Robert Višekruna
www.ekvarner.info/autoservis-kruna
http://www.kastav.info/autokruna/
Pridruži se
  RADNO VRIJEME: PON - PET: 8:00 - 12:00 | 13:00-17:00
O NAMA

Auto Kruna servis

Jeste li znali da 80% vrijednosti vašeg automobila čine dijelovi proizvedeni kod nezavisnih proizvođača autodijelova? 
Više od 80% vašeg dragog VW-a, Forda, Renaulta, Citroena, Peugeota, Fiata, Mercedesa, BMW-a… čine dijelovi iz ponude AUTO KRUNE. Kad vašem metalnom ljubimcu zbog dotrajalosti ili neispravnosti zakaže kakav amortizer, disk, remen, spojka, filter… mi smo tu.

U ponudi imamo i proizvode generalnog uvoznika ELF ulja i maziva tvrtke JASMIN maziva. Vaši automobili kupuju kod nas! Oni znaju da će dobiti samo vrhunsku kvalitetu prve ugradnje, da na našim policama nema falsifikata i jeftinih kopija i da za to odgovara stručno osoblje, koje je pri tome čak i ljubazno! Zar to nije uspješno obavljanje posla? 

Dakle, vidimo se… ako vam zakaže nešto od onih 80% s početka priče, ako vam trebaju motorni dijelovi za osobna ili teretna vozila, dijelovi donjeg postroja, gumno-metalni dijelovi, amortizeri, opruge, pogonsko remenje, pumpe vode, filteri, motorna uljaDJELATNOSTI

 • Vrhunski proizvodi po prihvatljivim cijenama
 • Kvaliteta prve ugradnje
 • Stručno i ljubazno osoblje
 • Servis vozila
 • Liječnički karton Vašeg automobila
 • Stranka prisustvuje servisu automobila
Radno vrijeme: 
PON - PET: 8:00 - 12:00 | 13:00-17:00
SUB: zatvoreno
PROIZVODI I USLUGE

Auto servis Rijeka

Briga o automobilu ponekad je veliki problem, a neadekvatna usluga i previsoke cijene činjenice su s kojima smo se gotovo svi sreli.
Izbor adekvatnog mehaničarskog servisa prioritet je svakom vozaču.
Prije svega bi istakli da je naš prioritet sigurnost vozača, te iz tog razloga nudimo besplatan pregled vozila u 40 osnovnih točaka među kojima su provjere upravljačkog mehanizma, amortizera, zglobova, kočionog sistema i drugih mehanizama neophodnih za sigurnu i udobnu vožnju.

Stranka prisustvuje servisu

Uz vrlo povoljne cijene servisa, svakom se vozaču nudi besplatna izmjena diskova renomiranog proizvođača METELLI, besplatna ugradnja kočionih pločica FERODO i besplatna izmjena ulja, te filtra ulja.
Jedno od naših pravila je da svaka stranka može prisustvovati svakom servisu, bilo da se radi o manjem popravku ili o kvaru, kako bi se osobno uvjerila u ono što radimo.

Liječnički karton

Nastojimo pružiti cjelokupnu uslugu, od dijagnostike do servisa. Zato izrađujemo posebne kartone po uzoru na liječničke, s ciljem praćenja svih popravaka na automobilu, kako bismo imali uvid u obavljeno i sve ono što je potrebno izvršiti da bi vozilo bilo ispravno za vožnju. Želja nam je da AUTO KRUNA postane mjesto redovitog servisa našim klijentima, stoga otvorite "liječnički karton", a mi vam jamčimo zadovoljstvo izvršenim servisom.

Gumi servis

U servisu Auto Kruna nudimo vam kompletnu uslugu za vaše gume kako bi svaka vaša vožnja bila sigurna. 
 • Prodaja guma
 • Montaža guma
 • Balansiranje guma
 • Provjera ispravnosti guma
 • Krpanje guma
 • Savjetovanje oko odabira guma

Centriranje trapa

Centriranje trapa preporučuje se jednom godišnje ili svakih 10 000 kilometara. Centriranjem trapa provjerava se i podešava položaj kotača vašeg vozila čime se dobiva najbolja stabilnost i sigurnost vozila, a gume se jednakomjerno i manje troše.

Čišćenje fap filter

Specijalizirali smo se za čišćenje FAP filtera za automobile i teretna vozila. Dieselski motori kao dio ispušnog sustava imaju i FAP koji je zadužen za pročišćavanje čađi iz ispušnih plinova diesel motora. Stručno čišćenje filtera vrlo je isplativo jer je filter nakon čišćenja kao nov. POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu ekvarner.info
"AUTO KRUNA SERVIS" se nalazi u ovim kategorijama
autokruna, servis, original dijelovi za renault, citroen, peugeot, kruna auto, čikovići, rijeka, kastav, automehaničari, rezervni dijelovi, citroen servis, renault servis, peugeot servis, popravak vozila, servisi automobila, valeo, dućan, ferodo, champion, metelli, sasic, valeo, boge, purflux, bmc, mahle, hutchinson, vernet, elf, liječnički karton automobila, stranka na servisu, djelovi prve ugradnje, jeftine cijene rezervnih dijelova, djelovi za francuska auta, besplatna izmjena ulja

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se