Pošalji upit
Slanje…
O nama

Dom za starije i nemoćne osobe Domska vila Vinka

obavlja svoju djelatnost u objektu koji je lokalnoj i široj javnosti bio poznat kao Hotel Delnice još od 70.-ih godina prošlog stoljeća.

Dom je krajem 2011. godine promijenio vlasnika, te zakoračio u novu viziju koja se već vidljivo ostvaruje u nizu promjena u građevinskom preuređenju Doma, vanjskom i unutarnjem estetskom preuređenju Doma, u kadrovskom ekipiranju, u opremanju Doma suvremenim pomagalima za rad osoblja s korisnicima, te u upravljanju Domom.

Ukratko, Dom svoju misiju ostvaruje u zakonskim i drugim obvezujućim propisnim okvirima, u skladu sa pravilima struke, naročito vodeći računa o estetici u izgledu i etici u radu.

Dom raspolaže kapacitetom od 114 ležajeva.

Trenutno je zaposlen 29 radnika, sukladno obvezujućim standardima, a povećanjem broja korisnika povećati će se i  brojno stanje zaposlenih. Prosječna životna dob zaposlenih je 31 godina, s izrazitom motivacijom trajnog stručnog osposobljavanja, što je poslodavac svim radnicima i omogućio.

Domska vila Vinka
Djelatnosti
Dom za starije i nemoćne
Starački dom

Delnice,
Gorski kotar
Dom za starije osobe Delnice

Proizvodi i usluge
Osoblje ustanove svoje aktivnosti obavlja sukladno viziji Doma, naročito vodeći računa o neposrednom, srdačnom i toplom ljudskom pristupu svakoj osobi u skladu s individualnim potrebama, interesima i željama korisnika.

Osoblje ustanove obavlja stručnu socijalnu i zdravstvenu skrb, opću njegu korisnika, fizioterapeutske tretmane, te provodi druge organizirane aktivnosti radi kvalitetnog života u domskoj zajednici.

Stručno vijeće ustanove čine svi stručni radnici: socijalni radnik, fizioterapeut, glavna medicinska sestra, medicinski tehničari, te vanjski suradnici: liječnik opće medicine, neuropsihijatar, te po potrebi drugi specijalisti.Naša ponuda
pogledaj više
Novosti

Dom za starije i nemoćne Gorski kotar: Skrb, njega i fizička aktivnost za sve korisnike

Dom za starije i nemoćne u Delnicama "Domska vila Vinka"...
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više