TRAŽIŠ? NAĐI.

DOMSKA VILA VINKA

Dom za starije i nemoćne, Starački dom, Delnice, Gorski kotar, Rijeka, Primorsko-goranska županija
O NAMA

Dom za starije i nemoćne osobe Domska vila Vinka

obavlja svoju djelatnost u objektu koji je lokalnoj i široj javnosti bio poznat kao Hotel Delnice još od 70.-ih godina prošlog stoljeća.

Dom je krajem 2011. godine promijenio vlasnika, te zakoračio u novu viziju koja se već vidljivo ostvaruje u nizu promjena u građevinskom preuređenju Doma, vanjskom i unutarnjem estetskom preuređenju Doma, u kadrovskom ekipiranju, u opremanju Doma suvremenim pomagalima za rad osoblja s korisnicima, te u upravljanju Domom.

Ukratko, Dom svoju misiju ostvaruje u zakonskim i drugim obvezujućim propisnim okvirima, u skladu sa pravilima struke, naročito vodeći računa o estetici u izgledu i etici u radu.

Dom raspolaže kapacitetom od 114 ležajeva.
Trenutno je zaposlen 29 radnika, sukladno obvezujućim standardima, a povećanjem broja korisnika povećati će se i  brojno stanje zaposlenih. Prosječna životna dob zaposlenih je 31 godina, s izrazitom motivacijom trajnog stručnog osposobljavanja, što je poslodavac svim radnicima i omogućio.


DJELATNOSTI

Dom za starije i nemoćne
Starački dom

Delnice,
Gorski kotar
Dom za starije osobe Delnice

Domska vila Vinka
PROIZVODI I USLUGE

Osoblje ustanove svoje aktivnosti obavlja sukladno viziji Doma, naročito vodeći računa o neposrednom, srdačnom i toplom ljudskom pristupu svakoj osobi u skladu s individualnim potrebama, interesima i željama korisnika.

Osoblje ustanove obavlja stručnu socijalnu i zdravstvenu skrb, opću njegu korisnika, fizioterapeutske tretmane, te provodi druge organizirane aktivnosti radi kvalitetnog života u domskoj zajednici.

Stručno vijeće ustanove čine svi stručni radnici: socijalni radnik, fizioterapeut, glavna medicinska sestra, medicinski tehničari, te vanjski suradnici: liječnik opće medicine, neuropsihijatar, te po potrebi drugi specijalisti.
U ustanovi je zaposlen 29 djelatnik.


 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu ekvarner.info

   
 

 

"DOMSKA VILA VINKA" se nalazi u ovim kategorijama
Dom za starije i nemoćne, Starački dom, Delnice, Gorski kotar, Rijeka, Primorsko-goranska županija

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se