TRAŽIŠ? NAĐI.

STROLIGO GRANIT I MRAMOR

Kuhinjske radne ploče, kvarc, quartz, granit, prozorske klupčice, klupice, Rijeka
Naziv poslovnog subjekta:    STROLIGO GRANIT I MRAMOR
  Drage 20, Čavle 51219

Županija  Primorsko-goranska
E-mail  Kontaktirajte nas
Kontakt osoba  Stroligo Granit i mramor
https://www.ekvarner.info/stroligo-granit-mramor/
  RADNO VRIJEME: PON - PET 08:00 - 16:00, SUB: 08:00 - 13:00
O NAMA

Stroligo - granit i kvarc 

 
Osnovna djelatnost tvrtke Stroligo je prodaja, prerada i obrada granita, kvarca, mramora i kamena. S poslovanjem smo započeli 1976. godine, a nalazimo se u Kršanu, malom mjestu u okolici Labina. Možete nas pronaći i u Rijeci
 
Dugi niz godina ukazujemo na kvalitetu i postojanost te smo tijekom tih godina poslovanja stekli iskustvo koje naši klijenti prepoznaju. Pogon nam se stalno širi i posjedujemo velik broj strojeva za rezanje i obradu kamena. Paleta proizvoda koje izrađujemo je raznovrsna, a popularan asortiman čine dekorativni kamen, kuhinjske radne ploče i prozorske klupčice. Sve elemente radimo po narudžbi i nacrtu naših kupaca. 
 
Kuhinjske radne ploče, Rijeka 

Kuhinjske radne ploče


Kuhinjske radne ploče
 neizbježan su element svake kuhinje. Budući da su izložene svakodnevnom utjecaju u obliku grebanja, topline i prolivenih tekućina, na raspolaganju imamo više vrsta materijala za izradu. Uz odabir materijala i debljine ploče možete birati i obradu rubova. Kao najbolji materijal za kuhinjske radne ploče svakako preporučujemo granit. Po dogovoru, radi izmjere, izlazimo na teren na području Rijeke i okolice, te ćemo Vam preporučiti idealno rješenje za vašu kuhinju!

Kvarc i granit, Rijeka

 
Kvarc (quartz) odlikuje trajnost i otpornost na habanje i ogrebotine. Zbog svog izgleda i karakteristika, čest je odabir u suvremenoj arhitekturi i uređenju kuhinja, kupaonica itd. Kvalitetno ćemo izrezati kvarc na željene mjere i ugraditi ga po želji klijenta.  
 
Ploča za umivaonik, Rijeka 
 
Granit je magmatska stijena, čija boja varira od ružičaste do tamnih nijansi sive. Kao masivan i čvrst materijal, otporan je na raznorazne utjecaje. Čest je odabir u građevini i uređenju domova i poslovnih prostora jer ga se lako može primjeniti za oblikovanje raznih površina.

DJELATNOSTI

  • Kuhinjske radne ploče
  • Kvarc / quartz
  • Granit
  • Prozorske klupčice / klupice za prozore
  • Rijeka
  • Prodaja, prerada i obrada kamena, kvarca, granita, mramora
  • Dekorativni kamen 
PROIZVODI I USLUGE

Stroligo uzorci
 

Prozorske klupčice / klupice


Ako ugrađujete nove prozore ili uređujete fasadu, a zadržavate stare prozore, svakako ugradite i prozorske klupčice. Njima ćete dobiti još iskoristivog prostora te podići estetski izgled prozora. U ponudi imamo vanjske i unutarnje klupice za prozore, sve od kvalitetnih i otpornih materijala kao što su mramor, granit, vapnenac i sl. 
 

Dekorativni kamen


Moderna arhitektura sve češće primjenjuje prirodne materijale u gradnji, pa je tako dekorativni kamen sve popularniji u uređenju interijera i eksterijera. Osim što poboljšava akustiku prostora jer se zvuk apsorbira u strukturu kamena i smanjuje jeku, poroznost prirodnog kamena omogućuje brz prijenos topline. Dekorativni kamen ne privlači prašinu i jednostavno ga je održavati. U našoj ponudi naći ćete razne nijanse boja koje možete kombinirati.
 
 
Kod nas možete plaćati i na rate
 
Prozorske klupice, Rijeka POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu ekvarner.info

   
 
"STROLIGO GRANIT I MRAMOR" se nalazi u ovim kategorijama
Kuhinjske radne ploče, kvarc, quartz, granit, prozorske klupčice, klupice, Rijeka, dekorativni kamen, obrada, prerada, mramor, rustikalni, ukrasni lomljeni kamen

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se