Pošalji upit
Slanje…
O nama

STAKALCE OGLEDALCE - STAKLO - S.T.A.

Odaberite najljepša stakla i ogledala za vaš dom!

 

Staklarski obrt Staklo - S.T.A nalazi se u Rijeci na Viškovu, a glavna djelatnost je izrada svih vrsta stakla i ogledala te staklenih satova. Djelujemo na području cijele Rijeke, Istre i Krka. 
 
U našoj ponudi naći ćete dekorativna stakla i ogledala koja će biti izvrstan detalj u vašem interijeru, pjeskareno staklo, stakla za unutarnja vrata te staklene satove koji mogu biti odličan i jedinstven poklon.
 

Staklo je jedan od osnovnih materijala u svim životnim prostorima, a danas sve više pronalazi svoje mjesto u interijerima. 

Svi naši proizvodi rezultat su obrade stakla u nekoliko posebnih tehnika koje u konačnici nude mnogo mogućnosti kombiniranja i uklapanja u vaš interijer.
 


Djelatnosti
  • Dekorativna stakla
  • Dekorativna ogledala
  • Rijeka, Istra, Krk
Proizvodi i usluge

Pjeskareno staklo i ogledalo

Izrađujemo razne dekoracije pjeskarenjem. Pjeskarenje je tehnika nagrizanja površine stakla pijeskom ili aluminijskim granulatom pod visokim tlakom. Pjeskarenje može biti površinsko ili dubinsko. Površinskim pjeskarenjem dobiva se mat površina, a dubinskim pjeskarenjem dobiva se dublja reljefna površina. 

Dekorativna stakla i ogledala

Izrađujemo dizajn i pjeskarenje na staklo ili ogledalo uz mogućnost izrade dijela dekoracije u boji po vašem odabiru.

Stakla za unutarnja vrata

Staklo za vrata se već dugi niz godina koristi kao dekorativni element, a motivi na staklu mogu biti izvedeni na mnogo načina. Izrađujemo dekorativna stakla za unutarnja vrata u vašem domu ili poslovnom prostoru. Vi imate ideju, a mi imamo znanje za izradu unikatnog detalja za uređenje vašeg interijera.

Stakleni satovi

Stakleni satovi su funkcionalni ukras u vašem ambijentu. Izrađujemo dekoracije prema želji kupaca, na svim staklenim površinama.

Pogodnosti
10% popusta na pozive preko Ekvarner.info

Recenzije

OCIJENITE NAS
Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više