TRAŽIŠ? NAĐI.

STAKALCE OGLEDALCE

Dekorativna stakla, za vrata, ogledala, Rijeka, Istra, Krk
Naziv poslovnog subjekta:    STAKALCE OGLEDALCE
  Marčelji 4A, Viškovo 51216

Županija  Primorsko-goranska
E-mail  Kontaktirajte nas
Kontakt osoba  Aleksandar Stanković
http://www.ekvarner.info/staklo-sta/
Pridruži se
  RADNO VRIJEME: Po dogovoru
O NAMA

STAKALCE OGLEDALCE - STAKLO - S.T.A.

Odaberite najljepša stakla i ogledala za vaš dom!

 

Staklarski obrt Staklo - S.T.A nalazi se u Rijeci na Viškovu, a glavna djelatnost je izrada svih vrsta stakla i ogledala te staklenih satova. Djelujemo na području cijele Rijeke, Istre i Krka. 
 
U našoj ponudi naći ćete dekorativna stakla i ogledala koja će biti izvrstan detalj u vašem interijeru, pjeskareno staklo, stakla za unutarnja vrata te staklene satove koji mogu biti odličan i jedinstven poklon.
 

Staklo je jedan od osnovnih materijala u svim životnim prostorima, a danas sve više pronalazi svoje mjesto u interijerima. 

Svi naši proizvodi rezultat su obrade stakla u nekoliko posebnih tehnika koje u konačnici nude mnogo mogućnosti kombiniranja i uklapanja u vaš interijer.


DJELATNOSTI

  • Dekorativna stakla
  • Dekorativna ogledala
  • Rijeka, Istra, Krk
PROIZVODI I USLUGE

Pjeskareno staklo i ogledalo

Izrađujemo razne dekoracije pjeskarenjem. Pjeskarenje je tehnika nagrizanja površine stakla pijeskom ili aluminijskim granulatom pod visokim tlakom. Pjeskarenje može biti površinsko ili dubinsko. Površinskim pjeskarenjem dobiva se mat površina, a dubinskim pjeskarenjem dobiva se dublja reljefna površina. 

Dekorativna stakla i ogledala

Izrađujemo dizajn i pjeskarenje na staklo ili ogledalo uz mogućnost izrade dijela dekoracije u boji po vašem odabiru.

Stakla za unutarnja vrata

Staklo za vrata se već dugi niz godina koristi kao dekorativni element, a motivi na staklu mogu biti izvedeni na mnogo načina. Izrađujemo dekorativna stakla za unutarnja vrata u vašem domu ili poslovnom prostoru. Vi imate ideju, a mi imamo znanje za izradu unikatnog detalja za uređenje vašeg interijera.

Stakleni satovi

Stakleni satovi su funkcionalni ukras u vašem ambijentu. Izrađujemo dekoracije prema želji kupaca, na svim staklenim površinama.
POGODNOSTI

10% popusta na pozive preko Ekvarner.info POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu ekvarner.info
"STAKALCE OGLEDALCE" se nalazi u ovim kategorijama
Dekorativna stakla, dekorativna stakla za vrata, ogledala, Rijeka, Istra, Krk, Stakalca Ogledalce, Staklo STA, Rijeka, staklarna, Viškovo, pjeskareno staklo, pjeskareno ogledalo, pjeskarenje, dekoracije (pjeskareni uzorci), dekorativna stakla, dekorativna ogledala

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se